Kussens

Bootkussens

Tijdens een dag op het water is het fijn als u comfortabel en lekker kan zitten. Bootkussens bieden dan uitkomst. Ook voor het interieur is het een mooie toevoeging. Bij ARC Marine vindt u losse bootkussens voor uw sloep, motorboot of zeiljacht in verschillende kleuren en uitvoeringen.

18 artikelen

Uitstekende zit op de kuipbank

Zeker in de kuip komen nautische kussens goed van pas. Ze geven een extra steuntje in de rug zodat de bank minder hard aanvoelt. We hebben ook speciale zitkussens voor de boot in het assortiment. Bij de dubbele uitvoering zijn de zitting en rugleuning met elkaar verbonden.

Comfort én sfeer

Een nautisch kussen biedt niet alleen comfort, maar voegt ook stijl toe aan het bootinterieur. Met een sierkussen maakt u het extra gezellig aan boord. Kies een kleur en motief passend bij uw boot voor een mooi geheel.

Onze signaalvlag bootkussens zijn erg populair en verkrijgbaar in maar liefst 10 verschillende designs. Ook leuk om te combineren.

De maritieme kussens zijn natuurlijk ook ideaal voor als u thuis een nautische sfeer wilt creëren.

Gezellige kajuit

Bij de Santorini en Ibiza kussens van Marine Business is ook bijpassend bedlinnen verkrijgbaar. Mooie items om de kajuit mee te verfraaien. Met het Ibiza kussen kunt u de sfeer in een handomdraai veranderen, deze is namelijk dubbelzijdig: marineblauw aan de ene kant en wit aan de andere kant.

Waterdichte bootkussens

Als u de kussens buiten wilt gebruiken is het wel zo prettig als ze bestand zijn tegen weersinvloeden en niet steeds van binnen naar buiten verhuisd hoeven te worden. Daarom zijn er speciale waterbestendige kussens verkrijgbaar. De Marine Business waterproof outdoor kussens zijn gemaakt van vlek- en waterafstotend materiaal. Daarnaast is de stof goed bestand tegen zonnestralen en daardoor ideaal voor gebruik aan boord. De ARC Marine all weather kussens met knopen zijn ook goed geschikt voor in de kuip. Lees ons blogitem voor meer informatie en bekijk het complete assortiment aan buitenkussens.

Bootkussen kopen?

Met onze bootkussens geniet u niet alleen van comfort, maar creëert u gelijk een nautische sfeer die volledig aansluit bij de omgeving. In ons uitgebreide assortiment vindt u altijd een kussen die goed bij uw boot past. Bekijk ons aanbod aan zit- en sierkussen voor de boot online of ga naar uw dichtstbijzijnde dealer. Voor ultiem gemak en comfort zijn er ook volledige scheepsstoelen verkrijgbaar.