Deurmatten

Deurmatten

Bij ARC Marine zijn nautische deurmatten van Marine Business en ons eigen merk verkrijgbaar. Ze hebben een maritiem motief waardoor ze mooi staan op de boot én bij de watersportliefhebber thuis.

23 artikelen

Onmisbaar aan boord

Een droogloopmat is onmisbaar aan boord. Water en vuil bindt zich aan het materiaal waardoor de boot schoon blijft. De deurmatten van Marine Business zijn speciaal ontwikkeld voor de watersport. Ze hebben een antislip onderkant en uv-bestendige sneldrogende bovenkant en zijn daardoor ideaal voor bijvoorbeeld buiten op het dek. Daarnaast passen ze natuurlijk perfect bij de nautische omgeving.

Nautische elementen in huis

De nautische deurmatten zijn niet alleen praktisch en leuk op de boot, maar ook thuis. Het vuil blijft keurig buiten en elke watersporter voelt zich direct thuis.

Bij ARC Marine vindt u nog veel meer accessoires die aan boord én thuis goed van pas komen.

Ruim assortiment

De nautische deurmatten zijn verkrijgbaar in verschillende vormen, maten, kleuren en dessins. We hebben een deurmat met een vuurtoren, ankerdessin en windroos. Maar ook exemplaren met teksten als ‘Welcome on Board’ en ‘Home is wherever you drop your anchor’.

Nautische deurmat kopen?

Een nautische deurmat bestelt u eenvoudig in onze webshop. Liever naar een fysieke winkel? Breng dan een bezoekje aan uw dichtstbijzijnde dealer.