Tafelpoten

Tafelpoot voor op de boot

Op de boot is de ruimte vaak beperkt waardoor er niet altijd plek is voor een (grote) tafel. Een los tafelblad biedt dan uitkomst. Deze kan eenvoudig worden weggehaald en opgeborgen. U bepaalt zelf welke tafelpoot u eronder zet. Op deze pagina vindt u ons assortiment aan tafelpoten met de bijhorende bevestigingsonderdelen.

14 artikelen

Zelf uw tafel creëren

ARC Marine biedt teakhouten tafelbladen in verschillende afmetingen, in massief teak en teak fineer. Het kleinste exemplaar is 65 x 35 centimeter, het grootste 125 x 80 centimeter. Er zijn ook diverse boot tafelpoten verkrijgbaar. We hebben telescopische modellen die in hoogte kunnen worden versteld, maar ook vaste tafelpoten. Onze selectie bladen en onderstellen geeft u de vrijheid om het ontwerp, de lay-out en de stijl van uw tafel zelf te bepalen.

Vaste tafelpoten

De populaire ARC Marine tafelpoot 65 cm is ideaal voor in de kajuit of kuip. De poot zelf is vervaardigd van aluminium en de vloerplaat van roestvrijstaal. De plaat is ook los verkrijgbaar; met een extra exemplaar kan de tafel makkelijk verplaatst worden. De poot is daarnaast voorzien van een kunststof houder voor onder het tafelblad.

De ARC Marine tafelpoot 66 cm is gemaakt van RVS en kan gecombineerd worden met een geanodiseerde inbouw- en/of opbouwvoet. Ook hier kunt u kiezen voor een extra inbouwvoet zodat de tafel makkelijk te verplaatsen is van de kajuit naar de kuip en vice versa.

Verstelbare tafelpoten

Met een telescopische tafelpoot kunt u de hoogte van het tafelblad volledig naar eigen wens aanpassen. De ARC Marine telescopische tafelpoot 48/70 cm is vervaardigd van gepoedercoat aluminium en roestvrijstaal en kan in hoogte variëren van 48 t/m 70 centimeter. In een handomdraai verandert u de dinertafel in een borrel- of koffietafel. Omdat deze verstelbare tafelpoten zijn ontworpen voor veelzijdig gebruik zijn ze ideaal voor gebruik op de boot.

Stuurkolom montagesets

We hebben ook sets, bestaande uit 2 RVS klapbeugels en 4 nylon montagebeugels, voor het bevestigen van het tafelblad aan de stuurstand. Hiermee kunt u het tafelblad eenvoudig naar beneden klappen wanneer u het niet gebruikt. Met zo’n inklapbare tafel wordt de kostbare ruimte op een boot optimaal benut.

Tafelpoot voor de boot kopen?

Een vaste of verstelbare tafelpoot voor de boot bestelt u eenvoudig in onze webshop. U kunt natuurlijk ook een bezoekje brengen aan een van onze dealers.