Kisten

Dekkisten

Voor het netjes opbergen van lijnen en fenders kunt u gebruikmaken van een dekkist. Of voor kleinere spullen die niet rond mogen slingeren op de boot. 

2 artikelen

Dekkisten in verschillende designs en groottes

ARC Marine levert verschillende opbergkisten in allerlei maten. De touwkist met blokrooster heeft een luxueuze uitstraling en grote afmeting: 86 x 46.5 x 44.5 cm (L x B x H). Er is ook een kist met lattenconstructie in een kleine, medium en grote uitvoering. Voor gebruik aan dek is de bodemlijst zo gemaakt dat deze aan de dekrondte kan worden aangepast.

Beste kwaliteit

De dekkisten van ARC Marine zijn van de allerbeste kwaliteit. Ze zijn gemaakt van natuurlijk, ongeolied teakhout en hoogwaardig afgewerkt. Teak is sterk, duurzaam, weersbestendig en onderhoudsvriendelijk. Bovendien zorgt de open structuur voor voldoende ventilatie zodat spullen kunnen drogen en niet klam worden.

Geschikt voor allerlei doeleinden

Een dekkist is oorspronkelijk ontworpen voor het opbergen van touwen en stootkussens aan boord van uw schip. Maar het is ook ideaal voor het opslaan van kleine losse spullen, zoals zeillaarzen en hoezen. Zo houdt u alles netjes en uit het zicht. Daarnaast zijn onze dekkisten dankzij de stevige deksel en constructie als bank te gebruiken. Bovendien zijn het mooie pronkstukken. Niet alleen voor op de boot, maar ook in uw interieur of tuin.

Teak dekkist kopen?

Een mooie teakhouten opbergkist voor aan dek bestelt u eenvoudig in onze webshop. Of bezoek één van onze gespecialiseerde dealers bij u in de buurt.