Luchthappers

Luchthappers

Goede ventilatie op de boot is enorm belangrijk, vooral bij afgesloten ruimtes. Plaats bijvoorbeeld een luchthapper in de kajuit zodat de lucht kan circuleren.

1 artikel

Het belang van goed ventileren

Aan boord heeft u veel te maken met vocht waardoor schimmels kunnen ontstaan. Dit ziet er niet alleen vies uit, maar kan ook zorgen voor een ongezonde leefomgeving en schade aan uw boot. Met goede ventilatie zijn dergelijke problemen te voorkomen.

Natuurlijke ventilatie

Luchthappers zijn speciaal ontworpen om natuurlijk te ventileren aan boord. Bij natuurlijke ventilatie loopt de aan- en afvoer van lucht via een permanente opening in de boot. Luchthappers zorgen voor een heerlijke frisse lucht in de kajuit.

Luchthapper voor uw boot

De luchthappers van ARC Marine zijn in verschillende materialen leverbaar. Afhankelijk van uw type boot geeft een chroom of messing exemplaar de juiste uitstraling.

Bescherming tegen water van buitenaf

Om te voorkomen dat er (zee)water in de luchthapper komt, kunt u een doradekast onder de luchthapper bevestigen. Wij hebben een teak doradekast in het assortiment.

Luchthapper kopen?

ARC Marine luchthappers zijn uit voorraad leverbaar en eenvoudig online te bestellen. Onze producten zijn ook verkrijgbaar via een netwerk van gespecialiseerde dealers. Heeft u vragen? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op!