Waterproof buitenkussens voor watersporters

Waterproof buitenkussens zijn ideaal voor gebruik aan boord van een sloep, open motorboot of zeilboot. Met de nieuwe serie decoratieve waterproof buitenkussens van Marine Business verander je in een handomdraai de sfeer in de kuip. Natuurlijk kun je deze praktische waterdichte kussens ook goed gebruiken voor op de loungebank in de tuin. Of op de camping! De waterproof buitenkussens van Marine Business zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, uitvoeringen en maten. 

Waterproof buitenkussens voor watersporters

Stoere kussens met een stevig touw voor aan de railing

Zo is er een serie stoere vierkante waterproof buitenkussens van 40 x 40 cm met een stevig touw. Het touw kun je aan de railing of rand van de boot vastbinden zodat de kussens niet overboord vallen. Deze kussens worden per set van twee geleverd en zijn verkrijgbaar in zes kleuren: zand, beige, bruin, aqua, navy blauw en grijs.

Grote en kleine waterproof buitenkussens

Net zo stijlvol en stoer maar dan zonder touw is de serie waterproof kussens die bestaan uit een set van twee met een groot en een klein kussen van 30x 40 cm en 60 x 40 cm. Deze nautische kussens zijn verkrijgbaar in vier verschillende kleuren: aqua/wit, grijs/wit, beige/wit en navy/wit.

Waterproof kussens: makkelijk onderhoud en schoonmaken!

Waterdichte kussens zijn makkelijk in onderhoud en kunnen tegen een stootje. Of dat nou een buitje regen is of een glas wijn  dat omvalt. De hoezen van de waterproof buitenkussens zijn namelijk gemaakt van vlekafstotend en waterafstotend materiaal zodat de binnenkant altijd droog blijft. De stof is zeer goed bestand tegen de zon en daarom ideaal voor gebruik aan boord! De outdoor kussens zijn makkelijk schoon te maken met een vochtige doek en wasbaar in de wasmachine op 30 graden. Ideaal voor een dagje op het water!

Hier vind je een overzicht van alle waterproof buitenkussens.