Spiegels

Spiegels

Een spiegel is zowel een decoratief element als een praktische accessoire. ARC Marine heeft mooie nautische wandspiegels in het assortiment. Uiteraard zijn ze niet alleen op een boot te bevestigen, maar ook in uw huiskamer of badkamer voor een maritieme sfeer.

5 artikelen

Patrijspoort spiegels

Van het merk Foresti & Suardi verkopen we patrijspoort spiegels in chroom en messing. Ze hebben een authentieke uitstraling en zijn uitermate geschikt voor vochtige ruimtes, zoals aan boord. Maar ook thuis in de badkamer en buiten. Het goudkleurige messing exemplaar past heel goed in een classy interieur. De fraaie patrijspoort spiegels zijn in vier maten leverbaar:

  • Buitenmaat Ø 18 cm (spiegel Ø 12,5 cm)
  • Buitenmaat Ø 26 cm (spiegel Ø 16,5 cm)
  • Buitenmaat Ø 30 cm (spiegel Ø 20,5 cm)
  • Buitenmaat Ø 47 cm (spiegel Ø 35 cm)

Wandspiegels met teakhouten lijst

ARC Marine heeft ronde, achthoekige en rechthoekige spiegels met een teak omlijsting in het assortiment. Het teakhout geeft de spiegel een nautische en robuuste uitstraling. Mooi voor in de kajuit van uw boot, maar ook in het toilet of de badkamer thuis. De rechthoekige spiegel is verkrijgbaar in een kleine (25 x 18 cm) en grote (28 x 38 cm) uitvoering.

Spiegel met nautische uitstraling kopen?

Een patrijspoort spiegel of wandspiegel met teak omlijsting bestelt u makkelijk en snel in onze webshop of ga naar uw dichtstbijzijnde dealer.