Meubels

Teak meubelen voor op de boot: van regisseursstoel tot klaptafel

ARC Marine staat wereldwijd bekend om zijn grote collectie teak meubels voor op de boot. Van regisseursstoel tot klaptafel. Teak is het meest duurzame hardhoutsoort en dankzij de slimme ontwerpen zijn de bootmeubels van ARC Marine compact op te bergen in de bakskist. De hoogwaardige kwaliteit maakt de outdoor meubels van ARC bij uitstek geschikt voor het soms wat onstuimige leven aan boord. Uiteraard kunnen de stoelen en tafels ook in de tuin en op een terras worden gebruikt. 

 

Onze producten

Inklapbare stoelen: regisseursstoelen en meer

De watersportliefhebber laat het zich aan niets ontbreken aan boord. Comfort is het codewoord. Goede stoelen voor in de kuip en kajuit zijn daarbij essentieel. ARC heeft een ruime keuze aan inklapbare bootstoelen: ligstoelen, krukken, klapstoelen, stuurstoelen en natuurlijk regisseursstoelen. Laatstgenoemden zijn compact inklapbaar zodat u altijd genoeg stoelen aan boord heeft om ook uw gasten een zitplek aan te bieden.

Er zijn ook kussens in allerlei kleuren verkrijgbaar waarmee de stoelen kunnen worden bekleed. Het is zelfs mogelijk om een ARC regisseursstoel met leer te bekleden.

Boottafels: klaptafels voor in de kuip en kajuit

De ruimte aan boord is vaak beperkt. Toch wilt u comfortabel kunnen ontbijten, lunchen, dineren en borrelen. ARC Marine heeft een grote collectie scheepstafels die (deels) inklapbaar zijn. Deze ruimtebesparende houten meubelen voor op de boot hebben een minimale impact op de bewegingsvrijheid aan boord. Onze collectie scheepstafels bestaat uit:

  • Klaptafels: veel van onze kuip- en kajuittafels kunnen worden ingeklapt, zodat u ze in de bakskist kunt opbergen. Daarbij hebben de meeste tafels twee of drie posities waardoor ze in hoogte verstelbaar zijn. Zo kunt u de tafel als eettafel en als borreltafel gebruiken.
  • Bijzettafels: ook voor een kleine boottafel bent u bij ARC Marine aan het juiste adres. De teak tafeltjes zijn makkelijk verplaatsbaar en inklapbaar waardoor u ze altijd op kunt bergen wanneer u ze niet nodig heeft.
  • Tafelbladen: ARC Marine heeft een grote collectie tafelbladen in veel verschillende formaten. Zowel van massief teak als teak fineer. Deze laatste categorie is lichter van gewicht dan volteak. Met een uitklapbaar tafelblad profiteert u nog meer van de beperkte ruimte aan boord. De tafelbladen kunnen ook als kuiptafel voor een stuurstand worden gebruikt. Met de los verkrijgbare klapbeugels monteert u het tafelblad aan de stuurstand.
  • Tafelpoten: een tafelblad kan op een ARC tafelpoot worden gemonteerd. U heeft de keuze uit een vaste- of telescopische tafelpoot. De poot kan in een op- of inbouwvoet worden geplaatst zodat u de tafel makkelijk neer kunt zetten en weg kunt halen. Door meerdere voeten te monteren, bijvoorbeeld in de kuip en kajuit, heeft u maar één tafel nodig die u van binnen naar buiten kunt verplaatsen en visa versa.

Geoliede of ongeoliede bootmeubels?

U heeft de keuze uit geolied en ongeolied teakhout:

  • Geolied: geoliede teakhouten meubels hebben een luxe uitstraling. Na verloop van tijd vervaagt de olielaag, maar met ARC Marine teakolie kunt u deze zelf opnieuw aanbrengen. Regen en zeewater laten de olielaag sneller verdwijnen. Wanneer u de meubels voornamelijk buiten gebruikt, raden wij aan om voor ongeolied te kiezen.
  • Ongeolied: ongeoliede bootmeubels hebben een natuurlijke look die het overal goed doet. Het voordeel is dat u geen onderhoud aan uw stoelen of tafel heeft. Teakhout vergrijst wel na verloop van tijd. Mocht u de warme kleur van teakhout weer terug willen, dan kunt u de producten van Dulon gebruiken.

Teakhouten meubels voor de boot kopen? 

Teak bootmeubels bestelt u makkelijk en snel in onze webshop of ga naar uw dichtstbijzijnde dealer.