Tafelbladen

Tafelbladen

Een tafel aan boord zorgt voor extra comfort. Het is prettiger eten en zorgt ervoor dat u gezellig een spelletje kunt spelen met familie of vrienden. Maar de ruimte in de kuip en kajuit is vaak beperkt waardoor er niet altijd plek is voor een (grote) tafel. Een los tafelblad biedt dan uitkomst. Dit kunt u namelijk eenvoudig verplaatsen of opbergen. Sommige exemplaren hebben zelfs klapbare zijkanten om het oppervlak te vergroten. Onze tafelbladen voor de boot zijn verkrijgbaar in verschillende materialen en afmetingen.

4 artikelen

Massief teak of teak fineer?

Wij hebben scheepstafelbladen gemaakt van massief teak en teak fineer in het assortiment.

Massief teak bestaat volledig uit hout en is hierdoor zeer sterk en relatief zwaar. Dit materiaal is bestand tegen alle weersomstandigheden en eenvoudig te onderhouden.

Fineer is een dunne laag echt hout verlijmd op MDF. Een gefineerd tafelblad is licht van gewicht en daardoor eenvoudig te verplaatsen.

Multifunctionele klaptafelbladen

Een klaptafelblad is de ideale oplossing voor wie weinig ruimte heeft, maar wel comfortabel wil kunnen borrelen én dineren. Door het blad volledig uit te klappen ontstaat er een grote eettafel waar u met meerdere mensen aan kunt zitten.

Het klaptafelblad van massief teak heeft een opstaande rand waardoor borden en glazen niet weg kunnen glijden. Daarnaast is het blad makkelijk te reinigen dankzij de 'easy to clean'-hoeken.

Verschillende tafelpoten

Voor ondersteuning van het tafelblad zijn diverse poten leverbaar. We hebben telescopische tafelpoten die in hoogte kunnen worden versteld, maar ook vaste tafelpoten van aluminium.

U plaatst de poot in een los verkrijgbare inbouw- of opbouwvoet en legt het tafelblad op de poot. Als u in zowel de kuip als kajuit een voet monteert is de tafel op meerdere plekken te gebruiken. 

Stuurkolom montage

Het tafelblad kan ook aan de stuurstand worden bevestigd. Hier hebben wij speciale stuurkolom-montagesets voor. Gebruikt u het tafelblad niet, dan kunt u het eenvoudig naar beneden klappen. De ideale oplossing om de kostbare ruimte aan boord optimaal te benutten.  

Teak tafelblad voor de boot kopen?

Een ruimtebesparend scheepstafelblad bestelt u eenvoudig in onze webshop. Een bezoekje brengen aan uw dichtstbijzijnde dealer kan natuurlijk ook.

Wanneer u het tafelblad en het onderstel heeft gekozen kunt u de zithoek afmaken met comfortabele en praktische bootstoelen.