Bootstoelen

Inklapbare bootstoel van topkwaliteit

Aan boord is de ruimte vaak beperkt, maar u wilt wel graag comfort. ARC Marine heeft een uitgebreid assortiment inklapbare bootstoelen die lekker zitten én er goed uitzien. Ze zijn ideaal voor een goede doorloop, want ze staan nooit in de weg als ze niet gebruikt worden. De ARC Marine regisseursstoel is een wereldwijde bestseller dankzij de hoge kwaliteit en het ultieme zitcomfort. Maar ook voor (bar)krukken, ligstoelen, klapstoelen en stuurstoelen bent u aan het juiste adres. Bepaal zelf de afwerking en de kleur van de bekleding. Met zo’n ruime keuze is er altijd een exemplaar die goed bij uw boot past. Want of u nou een motorboot of zeiljacht heeft, met een bootstoel van ARC Marine zit u - letterlijk - altijd goed.

147 artikelen

Bootstoelen van hoogwaardig teakhout

ARC Marine staat wereldwijd bekend om onder meer zijn collectie teakhouten bootstoelen. Teak is het meest duurzame hardhoutsoort en dankzij de slimme ontwerpen zijn de meubels inklapbaar en compact op te bergen. De hoogwaardige kwaliteit maakt de stoelen ideaal voor het soms wat onstuimige leven aan boord. Uiteraard kunnen ze ook in de tuin en op een terras worden gebruikt.

Onze iconische regisseursstoel: inklapbaar, duurzaam en comfortabel

Al meer dan 45 jaar leveren wij teakhouten regisseursstoelen aan de watersportmarkt, maar ook aan de horeca en interieurbranche. De veelverkochte bootstoelen staan stevig en de armleuning zorgt, zeker bij langere vaartochten, voor een prettige zit. Daarnaast geven ze de kuip of kajuit een luxe uitstraling. 

De ARC regisseursstoel is iconisch vanwege het zitcomfort en het gemak waarmee het ingeklapt kan worden. Onze klassieke teak regisseursstoel, regisseursstoel I, is compact op te bergen in de bakskist. Het modernere model, regisseursstoel II, heeft een iets bredere zitting en voelt daardoor extra stabiel aan. Dit model is echter iets minder compact op te bergen dan regisseursstoel I. Qua zitcomfort doen beide scheepsstoelen niet onder voor elkaar.

Stel uw eigen bootstoel samen

Zoekt u een bootstoel die inklapbaar is? Bij ARC Marine vindt u de grootste collectie inklapbare bootstoelen van teakhout. Doorloop onderstaand stappenplan om tot de juiste keuze te komen:

  1. Kies het model. Naast de ruime collectie teak regisseursstoelen van ons eigen merk, hebben we ook bootstoelen van Marine Business. Wanneer u kiest voor een bootstoel van ARC Marine, heeft u de keuze uit verschillende modellen. Welk model spreekt u het meest aan?
  2. Kies geolied of ongeolied. Wanneer u kiest voor een bootstoel van ARC Marine, kunt u kiezen tussen geolied of ongeolied teak. Beide kunnen zowel binnen als buiten worden gebruikt, alleen een geoliede stoel zult u regelmatig opnieuw moeten oliën.
  3. Kies de kleur. Onze bootstoelen zijn verkrijgbaar met bekleding in heel veel verschillende kleuren. Kies een kleur die u mooi vindt en past bij de kleur van uw boot.
  4. Optioneel: kies een opbergtas. Speciaal voor de ARC Marine bootstoel hebben we een opbergtas op maat. Deze vindt u onder accessoires. Er is een tas voor regisseursstoel I & The Edge en een tas voor regisseursstoel II. Zo kunt u uw bootstoel in de winter droog en beschermd opslaan.

Bekleding regisseursstoel: deluxe kussens of canvas

Onze regisseursstoel is te bekleden met deluxe kussens of canvas. De deluxe kussens zorgen voor extra comfort zodat u ontspannen aan boord kunt zitten, maar moeten wel worden verwijderd om de stoel compact in te kunnen klappen. Bij de canvas bekleding hoeft dat niet. De kussens en het canvas zijn in veel verschillende kleuren verkrijgbaar. U kunt uw bootstoel ook customizen door zelf de kleur en het materiaal van de bekleding te kiezen. Bijvoorbeeld afgestemd op de kleuren van uw schip. Hoewel al onze regisseursstoelen geschikt zijn voor buitengebruik, raden we aan om de kussens eraf te halen wanneer het gaat regenen.

Gepersonaliseerde regisseursstoel: laat uw regisseursstoel bedrukken of borduren

Wilt u echt iets bijzonders voor aan boord? Kies voor een gepersonaliseerde regisseursstoel. Een regisseursstoel met uw naam of logo maakt uw boot helemaal af. U kunt uw (scheeps)naam laten bedrukken of borduren. Vraag ons naar de mogelijkheden.

Hoge regisseursstoelen: de ideale barkruk of stuurstoel voor aan boord

Regisseursstoel I en II zijn ook als hoog model verkrijgbaar. Deze kunnen aan boord als stuurstoel worden gebruikt, maar ook als barkruk. In de horeca worden onze hoge regisseursstoelen vaak gebruikt als barkrukken voor buiten. Mede omdat teakhout goed bestand is tegen weersinvloeden. Doordat de stoelen armleuningen hebben, zitten ze bijzonder comfortabel. Een ander voordeel: ze zijn inklapbaar.

Opvouwbare ligstoel voor op de boot

Zonnige dagen vragen om een ligstoel op het voordek of in de tuin. Ook die vindt u bij ARC Marine. Onze teak dekstoelen zijn een chique toevoeging aan uw schip. Op de armleuning zit een draaibaar tafeltje waarop u uw glas neer kunt zetten. De dekstoelen kunnen worden bekleed met navy of navy/wit gestreepte kussens. De houten ligstoel met batyline bekleding is opvouwbaar waardoor u 'm kunt opbergen wanneer de zon even niet schijnt. Handig om kostbare (loop)ruimte aan boord te besparen! Hetzelfde geldt voor de everywhere chair: de rugleuning en zitting kunnen in elkaar worden geschoven waardoor u de opvouwbare ligstoel overal mee naartoe kunt nemen.

Bootstoel kopen?

ARC Marine is de grootste webshop in nautische lifestyleproducten, waaronder bootstoelen. Met meer dan duizend artikelen, vindt u hier zeker wat u zoekt. Van teak meubels tot scheepsservies

Onze bootstoelen zijn verkrijgbaar in allerlei soorten en maten, zodat u zelf kunt kiezen welke stoel het beste bij u en uw boot past. Vindt u het toch lastig om een keuze te maken, lees dan ons blogitem Bootstoel kopen: waar moet u op letten? of neem vrijblijvend contact met ons op.

Wij leveren wereldwijd. De bootstoel(en) kunt u gewoon online bestellen, wij leveren deze thuis of bij uw schip af. Natuurlijk kunt u ook een bezoekje brengen aan een van onze dealers.