Stoelen

Inklapbare bootstoelen

Aan boord is de ruimte vaak beperkt, maar u wilt wel graag zo comfortabel mogelijk zitten. ARC Marine heeft een groot assortiment bootstoelen. De ARC Marine regisseursstoel is een wereldwijde bestseller dankzij de hoge kwaliteit en het ultieme zitcomfort. Maar ook voor (bar)krukken, ligstoelen, klapstoelen en stuurstoelen voor aan boord of thuis zit u - letterlijk - goed bij ARC.

102 artikelen

Onze iconische regisseursstoel: opvouwbaar, duurzaam en comfortabel

Al meer dan 45 jaar leveren wij teakhouten regisseursstoelen aan de watersportmarkt, maar ook aan de horeca en interieurbranche. De ARC regisseursstoel is iconisch vanwege het zitcomfort en het gemak waarmee de stoel ingeklapt kan worden. Onze klassieke teak regisseursstoel, regisseursstoel I, is compact op te bergen in de bakskist. Het modernere model, regisseursstoel II, heeft een iets bredere zitting en voelt daardoor extra stabiel aan. Dit model is echter iets minder compact op te bergen dan regisseursstoel I. Qua zitcomfort doen beide scheepsstoelen niet onder voor elkaar.

Bekleding regisseursstoel: deluxe kussens of canvas

Onze regisseursstoel kan worden bekleed met deluxe kussens of canvas. De deluxe kussens maken onze stoelen extra comfortabel. Deze moeten wel worden verwijderd om de stoel compact in te kunnen klappen. Bij de canvas bekleding hoeft dat niet. De kussens en het canvas zijn in veel verschillende kleuren verkrijgbaar. U kunt uw regisseursstoel ook customizen door zelf de kleur en het materiaal van de bekleding te kiezen. Bijvoorbeeld afgestemd op de kleuren van uw schip. Hoewel al onze regisseursstoelen buiten kunnen worden gebruikt, raden we aan om de kussens eraf te halen wanneer het gaat regenen.

Gepersonaliseerde regisseursstoel: laat uw regisseursstoel bedrukken of borduren

Wilt u echt iets bijzonders voor aan boord? Kies voor een gepersonaliseerde regisseursstoel. Een regisseursstoel met uw naam of logo maakt uw boot helemaal af. U kunt uw (scheeps)naam laten bedrukken of borduren. Vraag ons naar de mogelijkheden.

Hoge regisseursstoelen: de ideale barkruk of stuurstoel voor aan boord

Regisseursstoel I en II zijn ook als hoog model verkrijgbaar. Deze krukken kunnen aan boord als stuurstoel worden gebruikt, maar ook als barkruk. In de horeca worden onze hoge regisseursstoelen vaak gebruikt als barkrukken voor buiten. Teakhout is bestand tegen weersinvloeden en daardoor bij uitstek geschikt om buiten te gebruiken. Doordat de barkrukken armleuningen hebben, zitten ze bijzonder comfortabel. Een ander voordeel: onze houten barkrukken zijn inklapbaar.

Opvouwbare ligstoelen

Zonnige dagen vragen om een ligstoel op het voordek of in de tuin. Ook die vindt u bij ARC Marine. Onze teak dekstoelen zijn een chique toevoeging aan uw schip. Op de armleuning zit een draaibaar tafeltje waarop u uw glas neer kunt zetten. De dekstoelen kunnen worden bekleed met navy of navy/wit gestreepte kussens. De houten ligstoel met batyline bekleding is opvouwbaar waardoor u de stoel kunt opbergen wanneer de zon even niet schijnt. Hetzelfde geldt voor de everywhere chair: de rugleuning en zitting kunnen in elkaar worden geschoven waardoor u de opvouwbare ligstoel overal mee naartoe kunt nemen.

Bootstoelen kopen?

ARC Marine is de grootste webshop in nautische lifestyleproducten. Met meer dan duizend producten, vindt u hier zeker wat u zoekt. Van bootmeubels tot onbreekbaar servies. Wij leveren wereldwijd. Ook de bootstoelen kunt u gewoon online bestellen, wij leveren deze thuis of bij uw schip af.