Krukken

Krukken

ARC Marine staat wereldwijd bekend om zijn grote collectie teak meubels voor op de boot, waaronder regisseurskrukken. Onze handige krukjes combineren bruikbaarheid met comfort en een mooi design.

23 artikelen

Multifunctionele regisseurskrukken

Een kruk is een praktisch en veelzijdig meubelstuk. U kunt er eenvoudig extra zitruimte op de boot mee creëren voor gasten en het gebruiken als voetenbankje of bijzettafel (i.c.m. een dienblad). Daarnaast is een kruk dankzij het compacte formaat makkelijk te verplaatsen. Helemaal in ingeklapte stand.

Compact inklapbaar

Aan boord is de ruimte vaak beperkt. Een kruk is ideaal om uw kleine kuip of kajuit optimaal te benutten. U schuift een krukje makkelijk aan en bergt ‘t zo weer op als het in de weg staat. Onze regisseurskrukken zijn eenvoudig in te klappen wanneer ze niet nodig zijn. Na het opvouwen blijft er een compact pakket over dat u kunt opbergen in de bakskist of kast.

Bekleding: deluxe kussens of canvas

Onze boot krukken zijn verkrijgbaar met deluxe kussens en canvas in verschillende kleuren, waaronder blauw, wit, zwart en beige. Deluxe kussens geven een luxueuze uitstraling en zorgen voor extra comfort. Kies een kleur passend bij uw boot voor een mooi geheel. De regisseurskrukken zijn geschikt voor buitengebruik, maar we raden wel aan om de bekleding te verwijderen wanneer het gaat regenen.

Boot krukken van hoogwaardig teakhout

De boot krukken zijn vervaardigd van teak: Een sterke, uiterst duurzame hardhoutsoort die bestand is tegen alle weersomstandigheden. De hoogwaardige kwaliteit maakt de krukken ideaal voor het soms wat onstuimige leven aan boord. Uiteraard kunnen ze ook in de tuin en op een terras worden gebruikt.

U kunt kiezen voor een geoliede of ongeoliede afwerking. Geolied teak geeft een luxe uitstraling, maar heeft eens in de zoveel tijd een nieuwe olielaag nodig. Ongeoliede krukken hebben een natuurlijke look en zijn onderhoudsvriendelijk. Wanneer u de meubels voornamelijk buiten gebruikt, raden wij aan om voor ongeolied te kiezen.

Boot kruk kopen?

Een teak kruk voor op de boot bestelt u eenvoudig in onze webshop. Of breng een bezoekje aan uw dichtstbijzijnde dealer.