Elektronica

Teak houders voor elektronica

Op zoek naar producten voor het bevestigen van uw elektronica aan boord? ARC Marine heeft onder meer teakhouten marifoon-, tablet- en telefoonhouders voor de boot in het assortiment. Deze handige houders zijn een mooie aanvulling op onze andere teak artikelen. Uiteraard zijn ze ook geschikt voor thuis of in de camper of caravan.

9 artikelen

Telefoonhouders

Geef uw smartphone een eigen plek aan boord met een handige telefoonhouder. Deze zijn in diverse uitvoeringen en afmetingen verkrijgbaar.

De universele telefoonhouder is geschikt voor een iPhone, Samsung en elk ander soort smartphone. Daarnaast kunt u er ook een tablet in plaatsen. De houder is namelijk aanpasbaar op het formaat van uw device. Om het overzicht bij uw navigatietafel te bewaren hebben we ook telefoonhouders met extra ruimte voor pennen en andere accessoires in het assortiment. Bovendien verkopen we compacte teak houders voor smalle telefoons. Alle producten zijn eenvoudig aan de wand te bevestigen.

Tip: Bevestig op meerdere plekken aan boord een handige telefoonhouder zodat u altijd een veilige en vaste plek voor uw smartphone heeft.

Marifoonhouders

Heeft u een marifoon aan boord? Plaats deze dan in een speciale VHF houder in uw kuip en/of kajuit. Met een vaste plek bewaart u het overzicht tijdens het varen, wel zo prettig. Daarnaast maken bootaccessoires van teakhout de nautische look compleet.

Tablethouders

Bent u op zoek naar een geschikte tablethouder voor de boot, dan bent u bij ARC Marine aan het juiste adres. Onze universele houder kan aan elke maat tablet worden aangepast en is daardoor geschikt voor alle tablets. Deze accessoire is eenvoudig te monteren in de kuip of bij de navigatietafel. U kunt ook kiezen voor de eerdergenoemde universele telefoonhouder. Handig zo’n multifunctionele opberger!

En meer!

We hebben niet alleen telefoon-, marifoon- en tablethouders voor de boot, maar ook een opbergbakje voor een blokroostertafel, praktische GPS-houder en een mini kompashouder. Kortom: Voor al uw communicatieapparatuur aan boord is een mooie teakhouten opberger verkrijgbaar!

Teakhouten bootaccessoires

De opbergruimte aan boord is vaak beperkt. Met onze teak bootaccessoires kunt u alles zeevast en ruimtebesparend opbergen. Dankzij de handige houten houders in onze collectie krijgt alle communicatieapparatuur op de boot een eigen plek. En het is niet alleen praktisch, maar ook stijlvol. Teak heeft een mooie uitstraling en draagt het bij aan de nautische sfeer. Bovendien is dit hoogwaardige materiaal sterk, duurzaam en geschikt voor buiten- en buitengebruik.

Telefoonhouder of andere teak bootaccessoires kopen?

Een houder voor uw smartphone, tablet, marifoon, kompas of GPS bestelt u eenvoudig in onze webwinkel. Of bezoek uw dichtstbijzijnde dealer.