Louvredeuren

Louvredeuren

Open louvredeuren zijn ideaal voor de nodige ventilatie aan boord. Bij ARC Marine zijn kant-en-klare exemplaren verkrijgbaar en complete bouwpakketten waarmee u zelf een louvredeur op maat kunt maken. Alle producten zijn vervaardigd van hoogwaardig teakhout en geven een mooie nautische uitstraling.

2 artikelen

Altijd verzekerd van voldoende frisse lucht

De lamellen van een louvredeur laten automatisch lucht door en zorgen zo voor een goede ventilatie. Jaloeziedeuren worden veelvoudig gebruikt in vochtige ruimtes aan boord, zoals de kajuit en kuip. Ze zijn handig voor bijvoorbeeld de zeilkledingkast. Wanneer u hier natte kleding in ophangt en voldoende ventileert, wordt het niet klam. Een louvredeur kan eigenlijk gezien worden als een groot ventilatierooster.

Mooie toevoeging aan het bootinterieur

Jaloeziedeuren zijn ook decoratief te gebruiken, bijvoorbeeld voor het stijlvol afsluiten van de inbouwkastjes op uw boot. Zo creëert u een echt pronkstuk aan boord.

Kant en klare louvredeuren

Onze kant-en-klare louvredeur is in verschillende formaten verkrijgbaar:

Het bijgeleverde kozijn zorgt voor een mooie afwerking.

Louvredeur op maat

Niet elke boot heeft dezelfde afmetingen dus soms volstaat een jaloeziedeur met een standaardafmeting niet. Bij ARC Marine vindt u onderdelen waarmee u zelf een louvredeur op maat kunt maken: Zijrails, lamellen profielen, eindstukken en pennen. U kunt alles zelf op maat zagen en zo uw eigen louvredeur in elkaar zetten.

Louvredeur voor de boot kopen?

Bestel de kant-en-klare jaloeziedeur of het complete bouwpakket eenvoudig online in onze webshop. Of breng een bezoekje aan uw dichtstbijzijnde dealer