Bootverlichting

Boot verlichting

Verlichting is onmisbaar op de boot. Niet alleen om sfeer te creëren aan boord, maar ook om in het donker goed zichtbaar te zijn. ARC Marine biedt een uitgebreid aanbod aan nautische scheepslampen, van interieurverlichting en navigatieverlichting tot sfeervolle USB-lantaarns voor in de kuip of kajuit.

54 artikelen

Sfeervolle bootverlichting voor in de kajuit

Binnenverlichting op de boot heeft een praktische functie en is sfeerbepalend. Bij ARC Marine vindt u zowel klassieke als moderne interieurverlichting voor aan boord. Van robuuste hanglampen - in messing en chroom - en tafellampen met een nautische look tot de sfeervolle oplaadbare scheepslampen van MoriMori, Barebones en Human Comfort. De oplaadbare lantaarns zijn verkrijgbaar in heel veel verschillende kleuren en modellen en zijn echte blikvangers in de kajuit en kuip. En natuurlijk ook voor thuis en in de tuin!

Ga veilig het water op met navigatieverlichting

Goede navigatieverlichting is een must voor de veiligheid aan boord. Hiermee bent u namelijk beter zichtbaar voor andere boten. Van het Italiaanse merk Foresti & Suardi hebben we onder meer toplichten, boordlichten en heklichten in het assortiment. Deze scheepsverlichting is van de beste kwaliteit en zowel geschikt voor klassieke als moderne schepen.

USB-oplaadbare bootverlichting

Aan boord heeft u niet altijd de beschikking over elektriciteit en daarom is boot verlichting op batterijen altijd handig om aan boord te hebben. In onze watersport webshop vindt u diverse USB-oplaadbare lampen zoals de Barebones Railroad Lantaarn en Human Comfort Cosy Lamp. Deze zijn sfeervol, eenvoudig te verplaatsen en geschikt als tafel- en hanglamp, zowel binnen als buiten. De Barebones Mini Edison Lantaarn werkt ook op oplaadbare batterijen. Nieuw in de collectie zijn de MoriMori-lampen. Deze led-lantaarns mét speaker hebben de looks van een klassieke olielamp, maar dan in een modern jasje. Deze scheepslampen zijn oplaadbaar met USB en verkrijgbaar in verschillende trendy kleuren, zoals de MoriMori in wijnrood.

De Barebones Nobox Globe Lantaarn is oplaadbaar, compact, lichtgewicht en veelzijdig. Deze ledlamp kunt u ophangen, meenemen, neerzetten en zelfs laten drijven op het water. Ook verkrijgbaar in een mini uitvoering: Nobox Portable Mini Globe.

Niet alleen een lamp, maar ook een wijnkoeler nodig? Dan is de Fenne Plus van Human Comfort perfect. Deze elegante lamp geeft sfeervol licht én houdt uw drankjes koud. 

Voor welke scheepslamp kiest u?

Naast tafellampen, boot verlichting op batterijen en navigatielampen vindt u ook diverse plafonnières en wandlampen in messing en chroom. Deze klassieke scheepslampen geven uw boot een chique uitstraling. Ideaal voor in de badkamer, kombuis of kajuit, maar ook boven het gangboord of in de stuurhut.

Ook voor dekverlichting bent u bij ARC Marine aan het juiste adres. We hebben een messing en chroom deklamp van Foresti & Suardi in het assortiment.

Boot verlichting online kopen

Nautische verlichting voor aan boord of thuis bestelt u eenvoudig online in onze watersport webshop. Vrijwel alles is uit voorraad leverbaar waardoor u het snel in huis heeft. U kunt natuurlijk ook een bezoekje brengen aan uw dichtstbijzijnde dealer