Outlet

Outlet voor bootmeubels en -accessoires

Wist u dat ARC Marine ook een outlet heeft? Hier vindt u showmodellen en artikelen die uit onze collectie gaan. Soms hebben de artikelen lichte gebruikssporen, maar vaak zijn ze helemaal nieuw. Deze showmodellen en uitlopende producten koopt u voor outletprijzen!

Onze producten

27 artikelen

Meubeloutlet

Sinds 1973 staat ARC Marine wereldwijd bekend om de hoogwaardige teak meubels. Deze meubels gaan dankzij de topkwaliteit een leven lang mee. Van teak klaptafels tot teak regisseursstoel - wij bieden een complete inrichting voor uw boot. Regelmatig breiden bij onze teak meubelcollectie uit waardoor er ruimte gemaakt moet worden in ons magazijn. Deze uitlopende teak meubels bieden we dan in onze meubeloutlet aan voor zachte prijzen. Dit is voor u een mooie kans om met een beperkt budget uw boot te voorzien van ’s werelds beste bootmeubels.

Lampenoutlet

Naast een meubeloutlet, hebben we in onze online bootshop ook een lampenoutlet. Bent u op zoek naar messing scheepslampen? Een chromen spot? Of een vergulde leeslamp? Regelmatig voegen wij lampen toe aan onze lampenoutlet. Dit zijn lampen die uit de collectie gaan of waar we nog maar een enkele van hebben. De lampen zijn onbeschadigd en kunnen voor een outletprijs worden besteld.

Marine Business outlet

Bent u liefhebber van de Marine Business serviezen? En/of heeft u een servies dat uit de collectie is van Marine Business? Kijk in onze Marine Business outlet! Hier vindt u de serviezen die niet meer verkrijgbaar zijn bij Marine Business, maar waar wij nog wel een paar stuks van hebben liggen in ons magazijn. Naast serviezen vindt u ook andere Marine Business interieuraccessoires voor uw boot. Snuffel gerust eens rond!

Bootaccessoires outlet

Een boot is een dure hobby. ARC Marine geeft u de gelegenheid om goedkope bootaccessoires te kopen in onze outlet. Ook als u bootaccessoires cadeau wilt geven, moet u hier zeker eens een kijkje nemen. Veel van deze producten zijn niet (meer) verkrijgbaar in de watersportwinkel doordat ze uit de collectie zijn. In de ARC Marine bootaccessoires outlet vindt u alles voor de boot zoals: strandtassen, scheepsinstrumenten, welkomstmatten, gratings, onbreekbare serviezen, maritieme handdoeken en meer.

Het assortiment in de ARC Marine outlet verandert regelmatig. Voor alle outlet producten geldt: op=op!