Opbergen

Opbergen aan boord: teak bootaccessoires

ARC Marine heeft een grote collectie teak opbergbakjes waar u alles zeevast, ruimtebesparend en stijlvol in op kunt bergen. Van teak verrekijkerhouder tot magazinerek. Maar ook voor uw mobiele telefoon hebben wij een geschikt opbergbakje dat u in de kuip of kajuit kunt bevestigen. Ontdek hier onze hele collectie teak accessoires voor aan boord.

102 artikelen

Teak bootaccessoires voor de kuip, kajuit, kombuis & meer

Op zee kan het behoorlijk onstuimig zijn. Voor je het weet schuiven uw tijdschriften, boeken, kaarten, toiletartikelen, navigatie-instrumenten én glazen door de kajuit. En aan boord brengen scherven zeker geen geluk. ARC Marine heeft de oplossing. Met onze ruim 150 soorten opbergbakjes kunnen alle spullen aan boord zeevast worden opgeborgen. Van glazenrekken voor in de kombuis tot tandenborstelhouders voor in de badkamer. De teak opbergbakjes van ARC Marine behoren tot de standaard uitrusting van elke zeilboot en motorjacht.

Koken aan boord: teak opbergrekken voor de kombuis

Wijnglashouder, borrelglasrek, kopjesrek, bestekbak, keukenrolhouder, bordenrek en veel meer. We hebben zelfs een houten koffiecuphouder! Voor alle benodigdheden voor aan boord bieden wij een passend opbergrek. Ook de onbreekbare serviezen van Marine Business kunnen worden opgeborgen in de teak opbergbakken. Door de serviezen, glazen en het bestek op te bergen in de rekken, bespaart u veel ruimte in de vaak toch al kleine kombuis.

Teak badkameraccessoires

De badkamer aan boord is vaak een toilet, douche en wastafel in één. Deze beperkte ruimte vraagt om slimme badkameraccessoires. Bij ARC Marine vindt u teak handdoekringen, toiletrolhouders, tandenborstelhouders, spiegels, doucherekken, zeepbakjes en meer. We hebben zelfs een teak toiletbril zodat alles harmonieus op elkaar is afgestemd. Het slimme ontwerp van de badkameraccessoires zorgt ervoor dat uw toiletspullen niet kunnen vallen wanneer u op zee bent.

Opgeruimd navigeren: navigatierekken, verrekijkerhouders en meer

De navigatietafel is misschien wel de belangrijkste plek aan boord. Grote kaarten en navigatie-instrumenten zoals een kompas, verrekijker en passer maken de tafel onoverzichtelijk waardoor u niet snel kunt handelen wanneer u de koers moet bepalen. Met de teak opbergbakjes van ARC Marine creëert een passende opbergplek voor alle navigatiespullen. In ons assortiment vindt u onder andere een mini-navigator waar u een passer en pennen in op kunt bergen, maar ook een GPS-houder, verrekijkerhouder voor o.a. een Steiner verrekijker, een multi-inzetbaar navigatierek en een teakhouten vlaggenkast.

Sloepaccessoires: houder voor Ipad, beker, wijnglas en meer

In de kuip van een zeiljacht, motorboot of sloep komen onze teak opbergbakjes goed van pas. Zo hebben we een houder voor uw telefoon en Ipad, maar ook voor bekers, glazen en wijnflessen. Doordat alle bakjes van teak zijn gemaakt, kunnen ze gewoon buiten worden gebruikt. Handig: ARC Marine heeft ook inklapbare bekerhouders/(wijn)glashouders zodat u de houder in kunt klappen wanneer u deze niet gebruikt. Zeker aan boord van een sloep zien we deze inklapbare houders van hout vaak terug.

Touwkisten: voor lijnen, fenders en schoenen

We hebben ook teak touwkisten in verschillende formaten. Hierin kunnen lijnen, fenders en schoenen worden opgeborgen. U kunt kiezen tussen een blokroosterkist of een kist met lattenprofiel. De open structuur van onze teak opbergkisten zorgen voor voldoende ventilatie zodat de inhoud kan drogen. Ze kunnen tegelijkertijd als bank dienen.

Wanneer u op zoek bent naar teak accessoires voor op de boot (of thuis), dan moet u bij ARC Marine zijn. Wij zijn al ruim veertig jaar de wereldwijde leverancier van teak bootaccessoires. Bestel uw teak houder online, wij zorgen er dan voor dat de houder bij u thuis of aan boord wordt afgeleverd.