Masten

Masten

Bij ARC Marine vindt u houten siermasten voor de motorboot van ons eigen merk. Daarnaast hebben we een mast met rondschijnend toplicht van Foresti & Suardi uitgevoerd in chroom.

4 artikelen

Houten mast voor de motorboot

Een houten siermast voor de motorboot gebruikt u om bijvoorbeeld navigatieverlichting of vlaggen aan te bevestigen. ARC Marine heeft teak motorbootmasten in de maten 75 cm, 110 cm en 140 cm. 

De ARC Marine motorbootmasten zijn gemaakt van hoogwaardig teak. In elke siermast, ook wel lichtmast genoemd, zit een gleuf waar u de snoeren voor de navigatieverlichting doorheen kunt laten lopen zodat deze mooi zijn weggewerkt. Doordat de mast iets schuin staat, blijft uw boot gestroomlijnd. Op de horizontale plank kunt u navigatieverlichting en een toplicht monteren. Daarbij is het mogelijk om een vlaggenlijn te spannen tussen de uiteinden van de horizontale plank en de voet van de mast. Deze lijn kunt u gebruiken om bijvoorbeeld een geuzenvlag of gastvlag aan op te hangen. Wanneer u onder een brug doorgaat of de boot in de winterstalling gaat, kunt u de siermast eenvoudig strijken. 

De houten motorbootmast is ook geschikt als siermast voor uw vlet, sloep of kajuitboot. Bestel de mast online in onze watersport webshop of bij een van onze dealers. Wanneer de mast van uw keuze op voorraad is, kunnen wij het meestal dezelfde dag nog verzenden.

Over ARC Marine

ARC Marine is dé internationale groothandel op het gebied van bootmeubels en -accessoires. Wereldwijd leveren wij aan watersportwinkels, scheepswerven, booteigenaren en horecagelegenheden. In onze collectie vindt u alles om het leven aan boord te veraangenamen. Van teak meubels en accessoires tot onbreekbare serviezen en nautisch badtextiel. Vrijwel alle producten worden uit voorraad geleverd en kunnen meestal dezelfde dag nog worden verstuurd. Heeft u nog vragen over onze producten? Neem dan gerust contact met ons op.