Klapstoelen

Klapstoelen

Op zoek naar een fijne stoel voor aan boord, op de wal of in de tuin? Met een teak klapstoel van ARC Marine profiteert u van stijlvol comfort, kwaliteit en gemak.

4 artikelen

Meteen de juiste sfeer creëren

Kwalitatieve teak klapstoelen zijn een aanwinst voor uw boot en tuin. Onze klapstoel is ongeolied en heeft daardoor een natuurlijke look. De warme uitstraling van het hout geeft extra sfeer. Helemaal in combinatie met een paar mooie kussens! Daarnaast bent u mede dankzij het tijdloze design verzekerd van jarenlang zitplezier.

Klapstoelen van hoogwaardig teakhout

ARC Marine staat wereldwijd bekend om onder meer zijn fraaie collectie teakhouten stoelen. Teak is bijzonder duurzaam en heeft natuurlijke waterafstotende eigenschappen. Dit materiaal is ideaal voor het buitenleven.

Ultiem zitcomfort

Onze teakhouten klapstoel ziet er niet alleen mooi uit, maar zit ook erg lekker. De stoel biedt met verschillende standen voor elk moment de juiste houding. Daarnaast zorgen de armleuningen voor nog meer comfort. Zeker bij bijvoorbeeld langere vaartochten geeft dit een ontspannen zit.

Praktisch

Klapstoelen die u in verschillende standen kunt zetten zijn multifunctioneel en daardoor erg handig. De ARC Marine stoel klapt u eenvoudig in elkaar en kunt u op die manier ruimtebesparend opbergen of verplaatsen naar een zonniger plekje.

Teakhouten klapstoel kopen?

Teak klapstoelen bestelt u makkelijk en snel in onze webshop of ga naar uw dichtstbijzijnde dealer.