Keukenaccessoires

Omnia accessoires

De Omnia is ideaal voor aan boord van een boot of op de camping. Deze handige kleine pan verandert op een gastoestel, spiritusbrander of elektrische kookplaat in een oven. Zo kunt u overal genieten van warme croissantjes en hartige taart. Met de los verkrijgbare accessoires vergroot u het gebruiksgemak van de Omnia oven nóg meer.

15 artikelen

Basisset uitbreiden voor ultiem kookplezier

Met de Omnia basisset kunt u direct aan de slag met de lekkerste gerechten. U ontvangt een roestvrijstalen onderstel, aluminium deksel, bakvorm, praktische opbergtas en vier verrassende recepten. Maar hoe lekker is het als u ook aan boord kunt genieten van versgebakken muffins en pizza? Het behoort allemaal tot de mogelijkheden met de los verkrijgbare accessoires.

Ruime keuze in Omnia accessoires

Het assortiment van accessoires is ruim: Van non-stick bakvorm en ovenrooster tot maxi pan en muffin backvorm.

Met de non-stick bakvorm is het aankoeken van voedsel verleden tijd en het rooster is ideaal voor onder meer broodjes, pizza’s en gebakken aardappels. Door water onder het rooster te gieten is het ook mogelijk om bijvoorbeeld groenten en vis te stoven. Met de siliconen bakvorm maakt u heel eenvoudig taarten en cake en de dubbele bakvorm biedt uitkomst bij het bereiden van twee verschillende gerechten. Gaat u koken voor een groot gezelschap? Gebruik dan de maxi pan. Dan is er nog de speciale muffinvorm en folievorm waarmee u een al bereide maaltijd kunt opwarmen.

Omnia kookboek als bron van inspiratie

Heeft u zin in een heerlijk ovengerecht, maar ontbreekt het aan inspiratie? Dan komt het Omnia kookboek goed van pas. De 46 recepten brengen u ongetwijfeld op verrukkelijke ideeën. Vanzelfsprekend is ieder recept voorzien van een smakelijke foto en er worden handige tips gedeeld. Zo wordt koken met een Omnia oven nog eenvoudiger en leuker.

Optimale temperatuur met de Omnia thermometer

Het kan lastig zijn om gerechten op de juiste temperatuur te garen in de Omnia oven. Daarom is er een stijlvolle thermometer verkrijgbaar. Hiermee controleert u eenvoudig de temperatuur van het bakproces en kunt u het zo nodig bijstellen.

Finishing touch

De finishing touch voor iedere Omnia kok is het fraaie wijnrode keukenschort met bijpassende pannenlappen! En zodra het gerecht klaar is kunt u het presenteren op de mooie bamboe onderzetter.