Klaptafels

Klaptafels

Klaptafels zijn ideaal voor op de boot. Ze kunnen eenvoudig worden weggehaald zodat de beperkte loopruimte aan boord optimaal benut wordt. Elk schip is anders en daarom bieden we een ruim aanbod: Van kleine kuiptafels tot riante eettafels. Zo vindt u altijd een geschikt exemplaar. Al onze klaptafels zijn vervaardigd van hoogwaardig teakhout.

17 artikelen

Gespecialiseerd in teakhouten meubels

ARC Marine staat wereldwijd bekend om onder meer zijn uitgebreide collectie klaptafels voor de boot. Ze zijn gemaakt van hoogwaardig teakhout en daardoor bij uitstek geschikt voor het soms wat onstuimige leven aan boord. Uiteraard kunnen de tafels ook in de tuin en op een terras worden gebruikt. Dankzij de slimme ontwerpen zijn ze ook compact op te bergen in de bakskist.

In hoogte verstelbare klaptafels: ideaal voor borrel en diner

Met een teak klaptafel kunt u overal aan boord een gezellig eethoekje creëren. Wij bieden inklapbare tafels in veel verschillende soorten en maten. Veel exemplaren kunnen in hoogte worden aangepast zodat u er zowel aan kunt borrelen als dineren. Ons meest compacte model is de Southampton. Hiervan bestaat het tafelblad uit twee delen die uit elkaar getrokken en naar beneden geklapt kunnen worden. De tafel kan dan als een koffer worden gedragen. Het los verkrijgbare middenstuk kan tussen de twee delen geschoven worden zodat de tafel groter en hoger wordt: ideaal om aan te dineren.

Een geoliede of ongeoliede klaptafel?

Klaptafels voor de boot zijn verkrijgbaar met een geoliede en ongeoliede afwerking. Geoliede exemplaren hebben een luxueuze uitstraling. Na verloop van tijd vervaagt de olielaag, maar met ARC Marine teakolie kunt u de meubels zelf opnieuw behandelen. Gebruikt u de tafel voornamelijk buiten? Dan is het raadzaam om voor ongeolied te kiezen omdat regen en zeewater de olielaag aantasten. Ongeoliede tafels zijn onderhoudsvriendelijk en hebben een natuurlijke look die het overal goed doet. Teakhout vergrijst wel na verloop van tijd. Mocht u de warme kleur terug willen, dan kunt u de producten van Dulon gebruiken.

Teak klaptafel voor de boot kopen?

Een teakhouten klaptafel voor de boot bestelt u eenvoudig online in onze webshop. U kunt natuurlijk ook een bezoekje brengen aan een van onze dealers.