Regisseursstoelen

Teak regisseursstoelen voor aan boord

Op zoek naar een comfortabele en stabiele bootstoel? Een teakhouten regisseursstoel geeft de kuip of kajuit van uw boot een luxe uitstraling. De teak regisseurstoelen van ARC Marine staan bekend om de superieure kwaliteit, het zitcomfort en het gemak waarmee u de stoel kunt inklappen. 

Robuust, duurzaam en geschikt voor buiten

Deze robuuste stoelen gaan minstens dertig jaar mee en hebben weinig onderhoud nodig. Als de bootstoel is ingeklapt, neemt deze weinig ruimte in beslag en dat is natuurlijk ideaal aan boord van een boot. De ARC regisseurstoelen zijn gemaakt van hoogwaardig teak en afgewerkt met RVS beslag. Hierdoor is deze bootstoel bestand tegen verschillende weersomstandigheden en geschikt voor buiten.

Geolied en ongeolied teak regisseursstoelen

De teak regisseursstoel is verkrijgbaar in een geoliede en ongeoliede uitvoering. Ongeolied teak is onderhoudsvrij. Geolied teak moet u eens in de zoveel tijd even opnieuw oliën omdat de olie door (zee)water en zon langzaam verdwijnt.  Regisseursstoel II is een stabiele en comfortabele bootstoel met een extra brede zitting. Regisseursstoel deluxe heeft dikkere kussens. Er zijn praktische opbergtassen verkrijgbaar voor de ARC Marine regisseursstoel I en regisseurstoel II. De kussens zijn verkrijgbaar in allerlei verschillende kleuren. Teak regisseurstoel kopen? Bekijk ons grote assortiment bootstoelen.

39 artikelen