Regisseursstoelen

Teak regisseursstoelen voor aan boord

Op zoek naar een comfortabele en stabiele bootstoel? Een teakhouten regisseursstoel geeft de kuip of kajuit van uw schip een luxe uitstraling. De teak regisseurstoelen van ARC Marine staan bekend om de superieure kwaliteit, het zitcomfort en het inklapgemak. Ze worden ook veel gebruikt op de camping, in de tuin en op het terras. Er zijn verschillende modellen verkrijgbaar in een geoliede en ongeoliede uitvoering. Kies uw favoriete kleur en bekleding. Personaliseren met een naam of logo behoort ook tot de mogelijkheden. 

 

 

43 artikelen

Robuust, duurzaam en geschikt voor buiten

Deze robuuste regisseursstoelen gaan minstens dertig jaar mee en hebben weinig onderhoud nodig. De ARC regisseurstoelen zijn gemaakt van hoogwaardig teak en afgewerkt met RVS beslag. Hierdoor zijn ze bestand tegen verschillende weersomstandigheden en geschikt voor buiten.

Ultiem comfort aan boord

Onze houten regisseursstoelen zijn uitgerust met armleuningen en comfortabele kussens of bekleding. Met armleuningen worden uw armen goed ondersteund, zodat u altijd in een prettige houding kunt zitten. De deluxe kussens zorgen voor een ontspannen zit, maar moeten wel worden verwijderd om de stoel compact in te kunnen klappen. Bij de canvas bekleding hoeft dat niet. De kussens en het canvas zijn verkrijgbaar in allerlei verschillende kleuren. Het is ook mogelijk om uw regisseursstoel te customizen door zelf de kleur en het materiaal van de bekleding te kiezen. Hoewel al onze regisseursstoelen geschikt zijn voor buiten, is het raadzaam om de kussens eraf te halen wanneer het gaat regenen. U kunt ook de hele stoel opbergen in een praktische tas

Eenvoudig op te bergen

Onze inklapbare regisseursstoelen bieden het comfort van een fauteuil en het gemak van een klapstoel. Regisseursstoel I klapt u binnen vijf seconden in tot een compact pakket dat weinig ruimte in beslag neemt. Ideaal aan boord van een boot! U schuift de stoel zo in de bakskist. Regisseursstoel II is ook eenvoudig samen te vouwen, maar minder compact dan het klassieke model.

Geolied en ongeolied

De teak regisseursstoel is verkrijgbaar in een geoliede en ongeoliede uitvoering. Ongeolied teak is onderhoudsvrij. Geolied teak moet u eens in de zoveel tijd even opnieuw oliën omdat de olie door (zee)water en zon langzaam verdwijnt.

Regisseursstoel met naam

Wilt u de naam van uw schip achterop het kussen of canvas van uw ARC regisseursstoel laten borduren of drukken? Dat is mogelijk. Dit deden wij onder andere voor Linssen YachtsElling Yachts, Kuiper Verzekeringen en Yacht Focus. ARC levert ook teak regisseursstoelen voor de horeca. Zo is het interieur en de buitenruimte van strandclub Bries in Noordwijk volledig ingericht met onze teak meubels.

Teak regisseursstoel kopen?

Naast lage opvouwbare regisseursstoelen hebben we ook hoge regisseursstoelen in het assortiment. Bekijk ons aanbod online of ga naar uw dichtstbijzijnde dealer.