Zwemtrap

Zwemtrappen

Uw boot of jacht is niet compleet zonder een goede zwemtrap waarmee u comfortabel en veilig aan boord kunt klimmen. ARC Marine heeft mooie teakhouten zwemtraptreden in het assortiment.

2 artikelen

Meer comfort en veiligheid

Een verfrissende duik in het water is de ideale afkoeling op een mooie zomerdag. Van de boot afkomen is meestal geen probleem, maar er weer opkomen kan soms best lastig zijn. Monteer daarom een zwemtrap op uw boot. Dit verhoogt niet alleen het gemak en comfort, maar ook de veiligheid. Wanneer een persoon onverwacht te water is geraakt, kan degene makkelijk weer aan boord klimmen.

Uw zwemtrap verrijken

Met de treden in ons assortiment kunt u uw bestaande zwemtrap op uw boot verrijken om met meer comfort omhoog te klimmen. Er is een uitvoering met platte onderkant en een uitvoering met ronde onderkant verkrijgbaar.

Bent u op zoek naar een zwemplateau? Deze kunt u zelf op maat maken met onze teak blokroosterprofielen.

Zwemtraptrede met platte onderkant

Onze zwemtraptrede met platte onderkant kunt u op een vlakke ondergrond op de achtersteven van uw boot bevestigen. De afmeting is 26 x 4.8 centimeter en de schroefgaten zijn al aanwezig. De groeven zorgen voor een goede grip en voorkomen dat u uitglijdt.

Zwemtraptrede met ronde onderkant

De zwemtraptrede met halfronde onderkant kunt u op een buis monteren. Er zijn plankjes voor buizen met een diameter van 22 of 25 centimeter verkrijgbaar. Ook dit model is voorzien van groeven tegen het uitglijden.

Traptreden van hoogwaardig teak

Onze zwemtraptreden zijn vervaardigd van teak; Een van de mooiste en meest waardevolle houtsoorten. Het materiaal is sterk, duurzaam en weerbestendig. De planken zijn ongeolied waardoor ze een natuurlijke look hebben en weinig onderhoud vragen.

Zwemtraptreden voor de boot kopen?

Zwemtraptreden voor uw boot bestelt u eenvoudig in onze webshop. U bent natuurlijk ook van harte welkom bij een van onze dealers.