Vlaggenstokhouders

Vlaggenstokhouder

Naast diverse vlaggenstokken heeft ARC Marine ook vlaggenstokhouders geschikt voor gebruik op boten in het assortiment. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende materialen en diameters.

3 artikelen

Onderdelen voor het bevestigen van de vlag

Een zeiljacht, motorboot of sloep is niet compleet zonder vlag. Een goede vlagvoering hoort bij de jachtetiquette. Met een vlaggenstok en vlaggenstokhouder kunt u de vlag aan de achtersteven van uw schip bevestigen. Om de vlag aan de vlaggenstok vast te maken, is een vlaggenstokklamp benodigd. Deze zit meestal al op de stok, maar verkopen wij ook los.

Vlaggenstokhouder voor uw boot

ARC Marine vlaghouders zijn in verschillende materialen leverbaar. Afhankelijk van uw type boot geeft een messing of chroom exemplaar de juiste uitstraling. Daarnaast heeft u keuze uit verschillende diameters: 16, 20 en 25 millimeter. Let goed op of de diameter geschikt is voor uw maat vlaggenstok.

Vlaggenstokhouder voor de boot kopen?

Onze vlaggenhouders zijn uit voorraad leverbaar en eenvoudig online te bestellen. U kunt natuurlijk ook terecht bij uw dichtstbijzijnde dealer. Als u vragen heeft schroom dan niet om contact op te nemen, we helpen graag!