Slapen

Slapen aan boord: maritiem beddengoed

Slapen op een boot is heerlijk. Het geluid van het water dat zachtjes tegen de romp klotst en de wind die langs de mast suist, zorgen ervoor dat u in een diepe slaap valt. Wel is het belangrijk dat u een goed matras heeft en geschikt beddengoed. Een bootmatras heeft vaak een afwijkende maat. Bij ARC Marine vindt u speciale hoeslakens voor bootmatrassen en maritiem beddengoed om uw slaapcabine sfeervol aan te kleden.

18 artikelen

Hoeslakens voor bootmatrassen

Een matras in de punt van de boot heeft een afwijkende maat van het matras dat u thuis heeft. Hetzelfde geldt vaak voor de andere bedden aan boord. Een standaard hoeslaken volstaat meestal niet, maar een hoeslaken op maat laten maken is kostbaar. Marine Business heeft een collectie hoeslakens in verschillende vormen en maten, speciaal bedoeld voor een bootmatras of camper- of caravanmatras. De hoeslakens zijn aan beide kanten tot wel 25% rekbaar waardoor ze vrijwel altijd passen en niet losschieten. De elastische lakens zijn verkrijgbaar in wit, blauw en ecru.

Sfeervol beddengoed voor de boot

Met nautisch beddengoed kleedt u uw slaapcabine sfeervol aan. In de Santorini-collectie van Marine Business zitten bedlakens en dekbedden met ankermotief. Dit beddengoed is verkrijgbaar in verschillende kleuren. Het dekbed bestaat uit een dekbed met daaromheen een maritiem dekbedovertrek mét ritssluiting. Dankzij de ritssluiting blijft het dekbed goed in de overtrek zitten. Deze dekbedden zijn verkrijgbaar in 270x140 cm en 270x240 cm. Er is een dunne zomervariant en een dikkere variant voor de koudere nachten. Liever een andere print? Het Ibiza nautische dekbedovertrek is versierd met een koraal patroon en is omkeerbaar. Er wordt een kussensloop meegeleverd en u kunt kiezen tussen een single en double uitvoering. De Ibiza-serie omvat ook mooie lakens, kussens en een quilt om de look in de slaapcabine helemaal af te maken. 

ARC Marine: nautisch textiel en meer

Bij ARC Marine bieden wij de grootste collectie nautische lifestyleproducten waarmee uw boot comfortabel en luxe wordt aangekleed. U vindt onze producten bij een watersportwinkel bij u in de buurt en online op arcmarine.eu. De meeste producten worden uit voorraad geleverd waardoor wij ze dezelfde dag kunnen versturen. Heeft u nog vragen over het maritieme beddengoed? Neem gerust contact met ons op.