Baden & Douchen

Baden & douchen aan boord

ARC Marine biedt alles voor de boot. Van de inrichting van de kuip en kajuit tot de aankleding van de kombuis en badkamer. Zeker de badkamer vraagt om een praktische aankleding doordat de ruimte vaak beperkt is. Wij bieden daarom een groot assortiment teak badkameraccessoires, maar ook handdoeken, anti-slip vloermatten, teak spiegels en meer. 

25 artikelen

Maritieme handdoeken en badlakens

Bent u op zoek naar handdoeken en badlakens met een nautische look? De Santorini-serie van Marine Business is gevuld met maritieme handdoekensets en strandlakens. De handdoeken en badlakens worden gesierd door een leuk ankermotief en zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren. Niet alleen aan boord, ook thuis komen deze nautische handdoeken goed van pas. Marine Business heeft daarnaast een groot assortiment anti-slip badmatten die u op de badkamervloer kunt leggen. Deze vloermatten matchen mooi met de handdoekenlijn van dit Spaanse merk. 

Zonnebaden op het voordek

Niets zo fijn als zonnen op het voordek terwijl het water zachtjes tegen de romp klotst. Maar een polyester dek is geen prettige ondergrond voor uw huid. Bij ARC Marine vindt u daarom prachtige grote badlakens van de beste kwaliteit. Zowel rechthoekige als ronde strandlakens, onder andere van Marine Business. Daarnaast hebben wij een mooie selectie maritieme hamamdoeken. Een hamamdoek is gemaakt van licht en luchtig katoen waardoor het snel droogt en compact kan worden opgerold of -gevouwen. Tot slot vindt u in onze watersport webshop anti-slip badmatten voor op de vloer van uw douchecabine of voor op het dek.

Houten spiegels en meer

Nog even uw haar checken voordat u van boord stapt? Onze teak spiegels zijn in vele vormen en maten verkrijgbaar. Ronde spiegels met een diameter van 27 cm of 30.5 cm, maar ook rechthoekige spiegels van 18x25 cm of 28x38 cm. Naast teak spiegels, hebben we chromen en messing patrijspoortspiegels om de boot een extra nautische look te geven.

In onze watersport webshop bestelt u makkelijk en snel alles voor de boot. Wanneer het product op voorraad is, wordt het meestal dezelfde dag nog verzonden. Heeft u nog vragen over het nautische badtextiel? Neem gerust contact met ons op.