Lierklossen

Teak lierklossen

Om de lieren aan boord van uw zeilschip een stevige ondergrond te geven, kunt u teak lierklossen monteren. Bij ARC Marine vindt u massief teakhouten lierklossen in verschillende maten. Welke maat u nodig heeft hangt af van de doorsnee van de lier. Daarnaast heeft u de keuze uit een schuine of rechte lierklos. 

2 artikelen

Rechte of schuine lierklos?

ARC Marine biedt, naast meubels en accessoires, alles voor de afwerking en het onderhoud van uw boot. Zo hebben wij een grote collectie teak afwerkprofielen [LINK], ventilatieroosters, blokroosters, proppen, scheepsnaamborden en lierklossen. 

Een lier heeft een stevige ondergrond nodig vanwege de hoge druk die erop komt te staan. Een teakhouten lierklos biedt de oplossing. Wij hebben ze in twee varianten: recht en schuin. Welke variant u nodig heeft, hangt af van de hellingsgraad van uw dek. Bij een schuin dek gebruikt u een schuine lierklos. Deze zorgt ervoor dat uw lier recht komt te staan waardoor deze makkelijker te bedienen is. Bij een recht dek, kiest u voor een rechte klos. De lierklossen zijn gemaakt van massief teak en hoogwaardig afgewerkt met ronde randen. Prachtig in combinatie met een teak dek! De lierklossen zijn verkrijgbaar in verschillende maten. De uitvoeringen staan bij het product aangegeven. 

ARC Marine: teak voor de watersport

ARC teak staat wereldwijd bekend om de kwaliteit en de hoogwaardige uitstraling. Wij bieden een breed assortiment bootaccessoires en -meubels voor de watersportmarkt. Ook wanneer u uw boot wilt afwerken met teak, bent u bij ons aan het juiste adres. Al onze producten zijn online te bestellen via onze webshop of bezoek een dealer [LINK] in de buurt. Wij hebben een groot magazijn in Lelystad waardoor we de producten bijna altijd uit voorraad kunnen leveren. Bij het product staat aangegeven of het op voorraad is.