Uitrusting

Alles voor de boot

Bij ARC Marine bent u aan het juiste adres voor de uitrusting en afwerking van uw schip. Handgrepen, luiken, vlaggen, teak profielen, zwemtrappen en veel meer. We hebben duizenden producten in ons assortiment waarmee u uw boot klaarmaakt voor een nieuw vaarseizoen.

Onze producten

Teak handgrepen en meer

ARC Marine heeft een ruim assortiment teakhouten handrelingen. Verkrijgbaar met 1 t/m 10 grepen. De teak handgrepen kunnen overal aan boord worden bevestigd zodat u houvast heeft wanneer u van de ene naar de andere kant van de boot loopt. ARC staat wereldwijd bekend om de grote collectie teak accessoires. Naast handrelingen, verkopen wij ook louvredeuren, ladefronten, vingerringen, kikkers en veel meer. ARC teak is van de beste kwaliteit waardoor u er jarenlang plezier van heeft.

Veiligheid aan boord: van trappen tot deursluitingen

Varen is niet zonder risico’s. Op zee is het schip constant in beweging waardoor lopen, koken, naar het toilet gaan en slapen een uitdaging is. Bij ARC vindt u alles om uw boot veilig uit te rusten. Met onze teak handgrepen heeft u overal aan boord houvast, maar we verkopen ook steigertrappen, binnentrappen, loopplanken, dekopstap-oplossingen, pikhaken en meer waarmee het afmeren en van boord stappen een stuk makkelijker wordt. En om te voorkomen dat uw hele inventaris door de boot schuift wanneer u op zee bent, hebben wij ook deursluitingen waarmee u de kastjes zeevast afsluit. Met onze bootaccessoires geniet u veilig en comfortabel van het leven aan boord.

Vlaggen online kopen

U bent verplicht om een vlag te voeren wanneer u vaart. Gaat u met de boot naar het buitenland? Dan is het een ongeschreven regel dat u de vlag van het gastland hijst. Deze is kleiner dan uw eigen vlag en wordt vaak in de mast opgehangen. Bij ARC Marine koopt u uw vlaggen eenvoudig online. We hebben vlaggen in alle soorten en maten. Van een standaard Nederlandse vlag van 100x150 cm tot een geuzenvlag van 10x15 cm. En ook seinvlaggen kan je online bestellen bij ARC Marine.

Teak vlaggenstokken

ARC Marine heeft een ruim assortiment vlaggenstokken, zowel van teak als van chroom. Teak vlaggenstokken hebben een klassieke uitstraling die helemaal past bij een sloep, klassiek zeiljacht of houten motorboot. De teak vlaggenstokken hebben we in verschillende maten: 40, 50, 100, 125 en 150 cm. Liever chroom? Hebben we ook. Onze chromen vlaggenstok is verkrijgbaar met voet en met railingbevestiging, in de maten 35, 50 en 80 cm.

Complete bootuitrusting bij ARC

Alles wat u nodig heeft om comfortabel, veilig en in stijl te genieten van de nautische lifestyle, vindt u bij ARC Marine. U kunt de bootaccessoires online kopen, wij zorgen dat het wordt thuisbezorgd. Uw bestelling afleveren bij uw boot is vaak ook mogelijk!