Showroom

Onze dealers

Dankzij ons uitgebreide dealernetwerk is het assortiment van ARC Marine ruim vertegenwoordigd in Nederland. In iedere winkel wordt een zo groot mogelijke collectie van nautische accessoires, serviezen en meubilair aangeboden. Daarnaast kunnen onze dealers je uitgebreid informeren over alle producten. Dealers en verkooppunten vind je verspreid door heel Nederland. Er is dus altijd wel een verkooppunt in de buurt. Kijk hier voor een overzicht van verkooppunten.

Onze showrooms

Naast de dealers vind je in Nederland drie exclusieve showrooms waar een groot deel van het ARC Marine assortiment staat opgesteld. Bij deze dealers vind je een speciale, aparte ruimte met ons assortiment. Zo kun je de producten in het echt zien maar ook voelen en ervaren. Zoals de stijlvolle onbreekbare scheepsserviezen van Marine Business, het teak meubilair en nautische accessoires als navigatieverlichting, waterproof kussens, waterdichte tassen en fraaie naamborden voor je boot.

Deskundig advies en in alle rust kijken en vergelijken

In een ARC Marine showroom hebben we alle ruimte en nemen we de tijd voor deskundig advies. Voordat je een keuze maakt is het prettig om het zitcomfort van de verschillende typen teakhouten stoelen en stuurstoelen te ervaren. Ben je op zoek naar een nieuw scheepsservies? In de shop-in-shop showroom vind je alle serviezen van Marine Business helemaal compleet! Zo kun je de serviezen in alle rust bekijken en vergelijken om uiteindelijk een mooi onbreekbaar servies uit te kiezen.


ARC Marine showrooms


MIDDEN NEDERLAND


Meubilair

Hellas Watersport
Aalsmeerderweg 173
1432 CL Aalsmeer
www.bootkadoshop.nl

Bootkadoshop.nl in Aalsmeer is onderdeel van Hellas Watersport. In deze watersportwinkel vind je de leukste nautische en maritieme accessoires voor aan boord. Bij Bootkadoshop.nl vind je de complete collectie meubilair met teakhouten stoelen, tafels en stuurstoelen


ZUID NEDERLAND


Meubilair

Visser Watersport
Jachthavenweg 71-D
4311 NC Bruinisse
www.visserwatersport.nl

In de gezellige jachthaven van Bruinisse is Visser Watersport al jaren een begrip. Schuin tegenover de ingang van de watersportwinkel vind je de ARC Marine showroom met de complete collectie meubilair zoals teak stoelen, tafels en stuurstoelen. Hier kun je proefzitten en het zitcomfort van de verschillende typen teakhouten stoelen en stuurstoelen uitproberen. De actuele openingstijden van de showrooms kunt bekijken via de betreffende websitelinks.

ARC Marine Handelsnaam van Acqua Realty Europe BV Zeilweg 28, 8243PK Lelystad, Nederland

  • KvK nummer: 39043723
  • BTW nummer: NL001655760B01
  • IBAN: NL12 RABO 0337 6570 33

Contact