Verrekijkers

Verrekijker houders

Met een teak verrekijkerhouder van ARC Marine kunt u uw verrekijker stijlvol en veilig opbergen, ook tijdens het varen. Er zijn verschillende modellen en afmetingen verkrijgbaar.

4 artikelen

Vaste en veilige plek voor de verrekijker

Geef uw verrekijker een vaste en zeevaste plek door een houder in de kuip of kajuit of bij de navigatietafel te bevestigen. Zo is uw kijker altijd binnen handbereik en kan hij niet vallen of schuiven bij deining of golfslag.

Hoogwaardig teakhout

ARC Marine verrekijkerhouders zijn gemaakt van hoogwaardig teak. Deze houtsoort is sterk, duurzaam en onderhoudsarm. Ook is het materiaal weersbestendig en daardoor zowel binnen als buiten te gebruiken. De bakken hebben een mooie nautische uitstraling en zijn ongeolied voor een natuurlijke look.

Universele verrekijkerhouder

De universele verrekijkerhouder is geschikt voor elke verrekijker en verkrijgbaar in twee uitvoeringen:

  • Groot: 25 x 20,3 x 9,5 cm (buitenmaat) | 22,3 x 15 x 7,5 cm (binnenmaat)
  • Klein: 21,5 x 20,5 x 8 cm (buitenmaat) | 18,2 x 15,5 x 6 cm (binnenmaat)

Houders voor Steiner verrekijkers

Steiner verrekijkers zijn populair onder watersporters. Ze staan bekend om hun compacte ontwerp, robuustheid, heldere beeld en volledig waterdichte behuizing.  

We hebben diverse teak houders voor Steiner verrekijkers in het assortiment:

Verrekijkerhouder voor op de boot kopen?

Een teakhouten verrekijkerbak voor aan boord bestelt u eenvoudig in onze webshop. Langsgaan bij een van onze dealers bij u in de buurt kan natuurlijk ook.