Roosters

Teak ventilatieroosters voor de boot

Ventilatieroosters aan boord zorgen voor frisse lucht en meer luchtcirculatie. Bij ARC Marine vindt u teak ventilatieroosters voor de boot in alle soorten en maten. De producten zijn van hoge kwaliteit en zien er ook nog eens goed uit. 

5 artikelen

Waarom het belangrijk is om uw boot te ventileren

Aan boord heeft u veel te maken met vocht, wat tot schimmels kan leiden. Naast dat dit er niet fris uitziet is het ook nadelig voor uw gezondheid en levensduur van uw schip. Met goed ventileren, vooral in de afgesloten ruimtes, is dit te voorkomen.  

Voor elke ruimte aan boord een geschikt ventilatierooster

ARC Marine heeft een groot assortiment ventilatieroosters om de luchtcirculatie in alle ruimtes aan boord te optimaliseren. Er zijn ronde en vierkante exemplaren verkrijgbaar voor bijvoorbeeld een koelkast en de motorruimte van uw boot. Er is een inbouw ventilatierooster en een uitneembaar rooster met frame.

Teak ventilatieroosters

Onze ventilatieroosters zijn gemaakt van hoogwaardig teakhout. Dit materiaal is zeer duurzaam en goed bestand tegen weersinvloeden. Het is bij uitstek geschikt voor het soms wat onstuimige leven op de boot. De teak ventilatieroosters zijn ongeolied en hebben dus een natuurlijke look.