Kasten

Teak bootkasten

Voor het opbergen van medicijnen, toiletartikelen en andere kleine spullen kunt u onze teakhouten kasten gebruiken. We hebben twee soorten: een medicijnkast met spiegeldeur en een badkamerkast met louvredeur. Elke bootkast is verkrijgbaar in twee maten: 38x28 cm en 45.5x33 cm. U kunt ze ook met elkaar combineren.

2 artikelen

Teak medicijnkast

De badkamer ofwel ‘natte cel’ aan boord is vaak klein en vochtig. Om medicijnen en andere toiletartikelen veilig, droog en uit het zicht op te bergen, kunt u de teak kasten van ARC Marine aan de wand bevestigen. De deurtjes hebben een krachtige magneetsluiting zodat ze niet open kunnen gaan wanneer u op zee bent. De medicijnkast is multifunctioneel dankzij de spiegeldeur. U hoeft geen aparte spiegel meer op te hangen in de toch al kleine ruimte. De messingkleurige scharnieren maakt de teak spiegelkast extra chic.

Teak badkamerkast

De teak medicijnkast en badkamerkast kunnen met elkaar worden gecombineerd door ze naast elkaar op te hangen. Zo creëert u extra veel opbergruimte. De louvredeur van de teak badkamerkast zorgt voor voldoende ventilatie zodat de spullen in de kast niet klam worden. De bootkasten van ARC Marine worden onbehandeld geleverd. Teak is bestand tegen vocht en kunt u dus gerust in de badkamer toepassen. Eventueel kunt u de kasten zelf oliën of lakken. Let wel, wanneer u een geoliede of gelakte kast in een vochtige ruimte gebruikt, moet u het regelmatig opnieuw oliën of lakken om de egale glans te behouden. Combineer de kasten met onze teak badkameraccessoires om de nautische look compleet te maken.

Natuurlijk kunnen onze teakhouten kasten ook in andere ruimtes aan boord worden gebruikt zoals de kombuis, kuip, kajuit of slaapkamer.

ARC Marine: teak bootaccessoires & meer

ARC Marine is dé leverancier van teak bootaccessoires, meubels en meer. Bij ons vindt u alles om uw boot comfortabel en luxe aan te kleden, zodat u optimaal van het nautische leven kunt genieten. Heeft u nog vragen over deze teak kasten? Of een van onze andere producten? Neem gerust contact met ons op.