Boeken/ Kaarten/ Tijdschriften

Houten boekenrekken en meer

In de boot is de ruimte vaak beperkt. Om er optimaal gebruik van te maken heeft ARC Marine verschillende teakhouten rekken in het assortiment om boeken, kaarten en magazines in op te bergen. Uiteraard zijn ze ook uitermate geschikt voor in de camper of caravan.

15 artikelen

Ruimtebesparend, veilig en stijlvol opbergen

De beperkte ruimte aan boord vraagt om slimme oplossingen voor het opbergen van losse voorwerpen. Onze houten boeken-, tijdschriften en kaartenrekken bieden uitkomst. Deze zijn aan de wand te bevestigen waardoor het zo min mogelijk ruimte inneemt. Daarnaast blijft alles zo netjes op z’n plaats tijdens het varen. En niet geheel onbelangrijk: Het design in combinatie met het teak geeft een sfeervolle, nautische uitstraling.

Mooi te combineren met onze andere opbergartikelen

Naast houten tijdschriftenrekken en boekenrekken heeft ARC Marine nog veel meer houten opbergartikelen. Van glashouder en keukenrolhouder tot bordenrek en verrekijkerbak. Hiermee kunt u alles overzichtelijk opslaan. Daarnaast is alles goed met elkaar te combineren voor een mooi geheel van uw boot.

Gemaakt van bijzonder duurzaam teakhout

Onze rekken en houders zijn gemaakt van de beste kwaliteit teakhout en netjes afgewerkt. Dit duurzame materiaal kan wel tegen een stootje, wat ideaal is voor het soms onstuimige leven aan boord.

Kaarten-, tijdschriften- of boekenrek van hout kopen?

Een houten boekenrek of tijdschriftenrek bestelt u eenvoudig in onze webshop. U bent natuurlijk ook van harte welkom bij een van onze dealers.