Luikringen

Luikringen voor de boot

Wanneer u een luik op uw boot heeft is een luikring onmisbaar. Het is een praktisch handvat waarmee u het luik zonder moeite opent. Daarnaast houdt u hiermee het luik waterdicht.

ARC Marine heeft luikringen in diverse soorten en maten. Ze zijn speciaal ontwikkeld voor aan boord en kunnen mooi verzonken worden gemonteerd in een van uw luiken.

4 artikelen

Chroom en messing luikringen

Bij ons vindt u messing en chroom luikringen. Messing luikringen worden vaak gebruikt op klassieke schepen. De goudkleurige glans geeft een mooie uitstraling. 

Hoogwaardig materiaal dat langdurig mooi blijft

Onze luikringen zijn speciaal gemaakt voor boten en daardoor bestand tegen de omgevingsinvloeden aan boord. Het corrosiebestendige materiaal blijft onder alle omstandigheden mooi, zelfs als u vaart op zout water.

Voor elk bootluik de juiste afmeting

ARC Marine heeft luikringen in diverse maten. Het is belangrijk dat het formaat van de ring goed bij uw luik past. Wij raden aan om alles goed uit te meten voordat u een exemplaar aanschaft.

Luiksloten

We leveren ook luikringen met luikslot. Met dit handige 2-in-1 product kunt u uw luik makkelijk openen én veilig afsluiten. Daarnaast is het slot fraai weggewerkt.

Luikring voor de boot kopen?

Een luikring voor de boot bestelt u eenvoudig in onze webshop of ga naar uw dichtstbijzijnde dealer.