Bijzettafels

Bijzettafels

Boottafels verhogen het comfort tijdens het varen. Maar de ruimte aan boord is vaak beperkt waardoor er niet altijd plek is voor een groot meubelstuk. Een kleine bijzettafel die u gemakkelijk kunt inklappen en opbergen als deze niet gebruikt wordt is dan ideaal. ARC Marine heeft diverse mooie, praktische bijzettafels in het assortiment. Uiteraard kunnen ze ook in de tuin en op het terras worden gebruikt.

6 artikelen

Gemaakt van hoogwaardig teakhout

Al onze bijzettafels voor de boot zijn vervaardigd van hoogwaardig teak. Deze houtsoort ziet er niet alleen mooi uit, maar is ook duurzaam, makkelijk in onderhoud en zelfs onder de zwaarste omstandigheden zeer slijtvast. Ook is het materiaal extreem weersbestendig en daardoor geschikt voor zowel binnen- als buitengebruik.

De bijzettafels zijn verkrijgbaar in geolied en ongeolied teak. Geoliede exemplaren hebben een luxe uitstraling, maar dienen wel regelmatig opnieuw te worden behandeld om kleurvervaging te voorkomen. Gaat u de tafel voornamelijk buiten gebruiken? Dan raden wij aan om voor een onbewerkte tafel te kiezen. Deze vergt weinig onderhoud en heeft een natuurlijke look die het overal goed doet. Teakhout vergrijst wel na verloop van tijd. Wilt u de warme kleur herstellen? Gebruik dan de producten van Dulon.

Verschillende modellen

Bijzettafels voor de boot zijn verkrijgbaar in verschillende formaten en vormen. We hebben ronde, ovale, vierkante en rechthoekige exemplaren. Op zoek naar een kleine bijzettafel? Dan is de Little Venezia of Biarritz wellicht iets voor u. De ovale butlertafel en modellen Venezia en Brest hebben een groter formaat.

Butlertafel met afneembaar dienblad

Butlertafels geven een chique uitstraling en zijn multifunctioneel. Het is een combinatie van een afneembaar dienblad en onderstel. De rechtopstaande randen van het blad voorkomen dat spullen van de tafel schuiven. Door de randen naar beneden te klappen creëer je meer ruimte. Daarnaast is het onderstel inklapbaar zodat u de tafel kunt opbergen. We hebben een rond en ovaal exemplaar in het assortiment.

Bijzettafel en eettafel in één

Met de multi-inzetbare ARC Marine Brest klaptafel kunt u efficiënt met de aanwezige ruimte aan boord omgaan. U verandert ‘m namelijk zo in een eettafel. Door het bijgeleverde tussenstuk tussen de twee afzonderlijke bladen te schuiven, wordt de tafel verhoogd én verlengd waardoor u er comfortabel aan kunt dineren. De tafel is inklapbaar door de twee tafelbladen uit elkaar te schuiven en naar beneden te klappen.

Bijzettafel voor de boot kopen?

Teak bijzettafels bestelt u makkelijk en snel in onze webshop of ga naar uw dichtstbijzijnde dealer.