Glazen/ Flessen/ Bekers

Houders voor glazen, bekers en flessen

Onze fles-, mok-, glas- en wijnglashouders zijn perfect voor op de boot. Ze voorkomen dat iets omvalt tijdens het varen, besparen ruimte en zien er ook nog eens mooi uit.

26 artikelen

Houders en rekken van hoogwaardig teakhout

ARC Marine heeft verschillende teak houders en rekken in het assortiment voor het zeevast en stijlvol opbergen van glazen, flessen en bekers in de kajuit of kombuis.

Teak is een duurzame houtsoort en zorgt voor een nautische sfeer. Wilt u al uw bootservies mooi opbergen? Er zijn ook teak rekken voor borden en bestek verkrijgbaar. Zo creëert u een mooi geheel.

Wijnglazen opbergen

Wijnglazen vallen zo om, zeker wanneer u aan het varen bent. Een speciale wijnglashouder biedt dan uitkomst. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende modellen en afmetingen.

Altijd uw drankje veilig neerzetten

Een gevuld glas wilt u natuurlijk helemaal veilig neer kunnen zetten. Met een handige glas- of bekerhouder van ARC Marine blijft uw drankje netjes staan. Monteer het aan de stuurkolom of de wand van uw kuip of kajuit zodat u altijd drinken binnen handbereik heeft.

Een draagbare glashouder of mokhouder is ook erg handig voor het veilig verplaatsen van drankjes. Ideaal om drankjes van en naar de kuip te brengen zonder te morsen.

Klapbare houders

Klapbare glazenhouders en flessenhouders zijn handig aan boord waar de ruimte vaak beperkt is. U kunt ze inklappen wanneer ze niet gebruikt worden waardoor ze minimale ruimte in beslag nemen. De Marine Business party glazenhouder is ook nog eens eenvoudig op te bergen.

Fles-, mok-, of glashouder voor de boot kopen?

Onze producten zijn eenvoudig te bestellen in de webshop. U bent natuurlijk ook van harte welkom bij een van onze dealers.