Glazen/ Flessen/ Bekers

Teak bekerhouders, glazenhouders en flessenhouders voor de boot

Onze teak (wijn)glazen-, flessen- en bekerhouders zijn perfect voor op de boot. Ze voorkomen dat iets omvalt tijdens het varen, besparen ruimte en zien er ook nog eens mooi uit.

26 artikelen

Zeevast opbergen: bekerhouders en meer

Wanneer u het water opgaat, is het belangrijk dat alles zeevast is opgeborgen. Zeker als het gaat om glazen en bekers, want aan boord brengen scherven zeker geen geluk. ARC Marine heeft verschillende teak houders en rekken in het assortiment voor het zeevast en stijlvol opbergen van glazen, flessen en bekers in de kajuit of kombuis. De houders zijn slim ontworpen zodat er - ook op volle zee - niks kan vallen. De houders zijn gemaakt van teakhout, een duurzame houtsoort die zorgt voor een nautische sfeer. Wilt u al uw bootservies mooi opbergen? Er zijn ook teak rekken voor borden en bestek verkrijgbaar. Zo creëert u een mooi nautisch geheel.

Zo bergt u uw wijnglazen veilig op

Wijnglazen vallen zo om, zeker wanneer u aan het varen bent. Een speciale wijnglashouder biedt dan uitkomst. Bij ARC Marine zijn de wijnglazenhouders voor de boot verkrijgbaar in verschillende modellen en afmetingen.

De houders kunt u overal monteren, zodat u altijd een plek heeft om glazen zeevast neer te zetten.

Verspil geen koffie: teak bekerhouder voor op de boot

Niets zo gezellig als een kopje koffie in de kuip. Maar u wilt het kostbare vocht natuurlijk niet verspillen. Door een teak bekerhouder van ARC Marine in uw kuip of kajuit te monteren, heeft u altijd een veilige plek om uw koffie neer te zetten. Ideaal voor op een zeilboot of motorboot, maar natuurlijk ook in een sloep. Monteer het aan de stuurkolom of de wand van uw kuip of kajuit, zodat u altijd uw koffie binnen handbereik heeft. Naast teak bekerhouders hebben we ook glazenhouders voor op de boot.

Tip! Een draagbare glashouder of mokhouder is ook erg handig voor het veilig verplaatsen van drankjes. Ideaal om drankjes van en naar de kuip te brengen zonder te morsen.

Klapbare glazenhouders

Wilt u voorkomen dat u uw benen stoot aan boord? Kies dan voor onze klapbare glazenhouders en flessenhouders. Deze kunt u inklappen, waardoor ze minimale ruimte in beslag nemen. Handig voor op een sloep of andere kleine boot! 

Teak flessen-, glazen- of bekerhouder voor de boot kopen?

Onze producten zijn eenvoudig te bestellen in onze watersport webshop. Op werkdagen worden de producten dezelfde dag nog verzonden. U bent natuurlijk ook van harte welkom bij een van onze dealers.