Pannensets

Pannensets

Koken aan boord kan door de beperkte ruimte in de kombuis en op het fornuis een uitdaging zijn. ARC marine heeft compacte pannen en sets in het assortiment waarmee u eenvoudig een heerlijke maaltijd maakt.

14 artikelen

Stapelbare pannensets van Marine Business

De slim ontworpen Marine Business Kitchen pannenset is compact op te bergen. Alle pannen kunnen namelijk in de grootste pan gestapeld worden. Perfect voor op de boot of camping. De pannen zijn gemaakt van hoogwaardig roestvrijstaal en geschikt voor elk soort fornuis: Gas, keramisch en zelfs inductie. Er is een 7-delige set en een 11-delige set verkrijgbaar.

Omnia oven voor op het fornuis

Met de Omnia creëert u een oven op het fornuis waarin u afbakbroodjes en heerlijke ovenschotels klaar kunt maken. Het is een oven als alle andere ovens: Een fantastische oplossing voor aan boord! De Omnia staat niet voor niets ook wel bekend als wonderpan.

Er is ook een 5-delige voordeelset verkrijgbaar die bestaat uit een rooster, siliconen bakvorm, opbergtas, pannenlappen en natuurlijk de Omnia oven.

Maak de Omnia nog veelzijdiger met tal van accessoires, zoals een muffinvorm, duo siliconenvorm en non-stick bakvorm.

Compacte Boaties pannen

De Boaties koekenpan maakt efficiënt gebruik van de ruimte op het fornuis en is daardoor onmisbaar aan boord. De vierkante vorm geeft een maximaal kookoppervlak: De pan gebruikt de totale ruimte boven één brander, zonder uit te steken boven de andere brander. U kunt ermee bakken, braden, grillen, smoren en roosteren. De deksel is los verkrijgbaar. Met de Boaties ovenpan kunt u gerechten eerst op het fornuis bereiden en vervolgens in de oven opwarmen. Deze pan neemt ook minimale ruimte in.

Pannen voor aan boord kopen?

Boot pannen bestelt u eenvoudig in onze webshop. U kunt natuurlijk ook een bezoek brengen aan een van onze dealers.