Toiletartikelen

Toilet- en badkameraccessoires

Met de houten badkameraccessoires van ARC Marine kunt u uw toiletspullen netjes en efficiënt opbergen. Daarnaast zorgt het voor een nautische en luxe uitstraling. Zowel aan boord als thuis. 

17 artikelen

Teakhout: Perfect voor toilet- en badkameraccessoires

Teakhout leent zich uitstekend voor de badkamer. Deze massieve houtsoort heeft een dichte nerf en een hoog oliegehalte waardoor het goed bestand is tegen vocht en temperatuurwisselingen. Daarnaast is het sterk materiaal dat tegen een stootje kan. Perfect voor aan boord en in een kleine badkamer, waar spullen nogal eens omvallen.

Compleet assortiment

Wij bieden een ruim aanbod aan houten badkameraccessoires en toiletartikelen. Van zeepbakjes en handdoekringen tot aan tandenborstelhouders en douche caddy’s. Alle producten zijn met elkaar te combineren voor een mooi geheel. Met een kleine aanpassing zorgt u gelijk voor een gezellige sfeer.

Meer plek voor uw toiletartikelen

Maak de nautische look in de badkamer compleet met een teak bootkast. Niet alleen mooi, maar natuurlijk ook handig voor het opbergen van al uw toiletartikelen, medicijnen en andere kleine spullen. Wij hebben kasten met louvredeuren en spiegeldeuren en een combinatie hiervan.

Houten accessoires voor uw badkamer of toilet kopen?

Toilet- en badkameraccessoires van hout bestelt u eenvoudig in onze webshop. Langsgaan bij een van onze dealers bij u in de buurt kan natuurlijk ook.