Ventilatie

Ventilatie voor de boot

Aan boord heeft u veel te maken met vocht. Goede ventilatie is daarom essentieel. Bij ARC Marine hebben we een groot assortiment teak ventilatieroosters en luchthappers om de ventilatie in alle ruimtes aan boord te optimaliseren. 

7 artikelen

Teak ventilatieroosters 

Een plastic ventilatierooster is een doorn in het oog wanneer uw boot met teak is afgetimmerd. ARC Marine biedt daarom teak ventilatieroosters in diverse vormen en maten.

Ons assortiment bestaat uit:

  • Inbouw ventilatierooster: een universeel inbouwmodel dat u kunt gebruiken voor het ventileren van een ruimte of kast. Verkrijgbaar in een vierkant en rechthoekig model, in meerdere afmetingen.
  • Ventilatierooster voor o.a. koelkast: dit rooster kunt u gebruiken voor de luchttoevoer en -afvoer voor de koelkast en andere apparatuur. Ook dit rooster is verkrijgbaar in meerdere maten.
  • Uitneembaar ventilatierooster: dit ventilatierooster wordt geleverd met frame. Dankzij de scharnieren en kogelsnapper kan het rooster worden opengeklapt voor extra ventilatie of om toegang te krijgen tot de ruimte erachter. Ideaal!
  • Ventilatierooster rond: inbouw-ventilatierooster voor in de deur, wand of het plafond van een vochtige ruimte, bijvoorbeeld de badkamer.

Wanneer u een groot ventilatierooster nodig heeft, kunt u zelf een louvredeur of jaloeziedeur op maat maken. Bijvoorbeeld om de natte cel of zeilkledingkast te ventileren. De onderdelen daarvoor vindt u in onze webshop.

Luchthappers: chroom en messing

Een luchthapper zorgt voor de aanvoer van buitenlucht naar binnen en voor de afvoer van (vochtige) lucht naar buiten. Om te voorkomen dat er (zee)water in de luchthapper komt, kunt u een doradekast onder de luchthapper monteren. Bij ARC Marine hebben we een luchthapper van messing en chroom. De teak doradekast is los verkrijgbaar. 

ARC Marine: teak & meer

ARC Marine levert wereldwijd teak meubels, accessoires en afwerkproducten voor de boot. Al onze producten zijn hoogwaardig afgewerkt. U vindt ons assortiment bij een dealer in de buurt en in onze webshop. Met een groot magazijn in Lelystad kunnen wij bijna altijd uit voorraad leveren waardoor u de producten snel in huis heeft.