The ultimate lifestyle in watersport

Welkom bij ARC Marine: een van ‘s werelds meest vooraanstaande leveranciers in teakhouten scheepsbenodigdheden, scheepsverlichting, regisseursstoelen, messing hang- en sluitwerk en meer watersportaccessoires. Al sinds 1973 kiezen pleziervaart, jachthavens en werven voor de hoge kwaliteit, luxe, betrouwbaarheid en duurzaamheid die onze naam garandeert. Vraag ernaar in uw watersportwinkel.

Groothandel met particuliere service

Normaal bent u als watersportende consument niet welkom bij een groothandel. Maar wel bij ARC Marine. Juist omdat wij als geen ander de mogelijkheden in standaardassortiment en maatwerk kennen, bent u bij ons aan het beste adres. En om het u helemaal gemakkelijk te maken, leveren we in overleg keurig af bij de werf, jachthaven of watersportwinkel van uw keuze.

Een begrip onder nautische recreanten en professionals

Al sinds 1973 is ARC Marine een begrip onder nautische recreanten en professionals. Dat is te danken aan de combinatie van een breed aanbod en zeer hoge kwaliteitseisen. Tel daarbij op de gedrevenheid en persoonlijke betrokkenheid bij de watersport van de mensen achter ARC Marine, en u begrijpt waarom de uitstekende service geen moeite, maar een vanzelfsprekendheid is.

Internationale export en uitgebreid dealernetwerk

ARC Marine is in 1973 opgericht als importeur/groothandel in scheeps- en jachtuitrusting. Inmiddels is het bedrijf uitgegroeid tot het Europese distributiecentrum voor teakhouten scheepsuitrusting en tuinmeubelen. Het assortiment heeft zich bovendien verbreed van teak naar scheepsverlichting, halffabricaten voor de jachtbouw en decoratieartikelen. Vanuit Lelystad vindt export plaats naar een uitgebreid netwerk van dealers in meer dan 35 landen wereldwijd.

ARC Marine Handelsnaam van Acqua Realty Europe BV Zeilweg 28, 8243PK Lelystad, Nederland

  • KvK nummer: 39043723
  • BTW nummer: NL001655760B01
  • IBAN: NL12 RABO 0337 6570 33

Contact