Kussens & canvas

Kussens & canvas

De regisseursstoelen van ARC Marine zijn wereldwijd populair vanwege de superieure kwaliteit, het inklapgemak en het hoge zitcomfort. De bekleding is los verkrijgbaar: Ideaal voor als het kussen of canvas aan vervanging toe is of u een andere kleur wilt.

49 artikelen

Deluxe kussens

De deluxe kussens zorgen voor extra comfort zodat u ontspannen aan boord kunt zitten. Een set bestaat uit een rug- en onderzitting en is verkrijgbaar in diverse kleuren: Zwart, wit, blauw, rood, beige en groen. Genoeg keuze om de kussens te vinden die perfect passen bij het exterieur en interieur van uw boot.

Hoewel al onze regisseursstoelen geschikt zijn voor buitengebruik, raden we aan om de kussens eraf te halen wanneer het gaat regenen. Om de stoel compact in te kunnen klappen is het ook nodig om de kussens te verwijderen.

Canvas bekleding

Onze regisseursstoelen zijn ook te bekleden met canvas. Het voordeel is dat u dit niet hoeft te verwijderen bij regen en om de stoel compact in te kunnen klappen. U heeft keuze uit de kleuren wit, zwart, beige en navy. Kies een kleur die past bij de romp van uw schip en/of de bekleding van uw banken.

Bekleding voor regisseursstoelen kopen?

In onze webshop bestelt u eenvoudig nieuwe kussens of canvas voor uw ARC Marine regisseursstoel. U bent natuurlijk ook van harte welkom bij een van onze dealers.