Borden/ Bestek

Houten bordenrekken

Een houten bordenrek is een musthave voor elke kombuis. Hierin kunt u uw servies overzichtelijk en zeevast opbergen. ARC Marine heeft mooie exemplaren in het assortiment, die ook goed geschikt zijn voor in de caravan of camper.

3 artikelen

Ruimtebesparend, veilig en stijlvol opbergen

De ruimte in de kombuis is vaak beperkt. Dit vraagt om slimme benutting van de beschikbare meters. Met onze houten bordenrekken kunt u uw spullen ruimtebesparend opslaan. De borden kunnen verticaal worden gestapeld en het rek is aan de wand te bevestigen. Daarnaast bent u ervan verzekerd dat uw servies niet gaat schuiven en heel blijft tijdens het varen. En niet geheel onbelangrijk: Het design in combinatie met het teak geeft een sfeervolle, nautische uitstraling.

Mooi te combineren met onze andere houders en rekken

ARC Marine heeft verschillende opbergartikelen in het assortiment waarmee u de beperkte ruimte in de kombuis of kajuit optimaal kan benutten. Van glashouder en keukenrolhouder tot magazinerek en verrekijkerbak. Alle producten zijn met elkaar te combineren voor een mooi geheel van uw boot.

Multifunctionele bordenrekken

Er zijn ook praktische multifunctionele bordenrekken verkrijgbaar. Deze bieden ook ruimte voor bestek en/of kopjes.

Hoogwaardig teakhout

Onze houten bordenrekken zijn gemaakt van massief teak en netjes afgewerkt. Dit materiaal garandeert uitstekende stabiliteit en duurzaamheid. U zult er jarenlang plezier van hebben.  

Bordenrek van hout kopen?

Een houten bordenrek bestelt u eenvoudig in onze webshop. U bent natuurlijk ook van harte welkom bij een van onze dealers.