Leven aan boord

Bootaccessoires voor een comfortabel leven aan boord

ARC Marine heeft een grote collectie bootaccessoires die het leven aan boord veraangenamen. Van handige teakhouten bakjes tot onbreekbaar Marine Business-servies. Voor elk probleem aan boord is er een slimme oplossing.

Onze producten

Opbergbakjes van teak

Wie van de vrijheid op het water wil genieten, moet genoegen nemen met beperkte ruimte. Aan boord heeft u vaak minder bewegingsvrijheid. Daarbij: op een boot zijn veel spullen aanwezig die nodig zijn voor een veilige oversteek en een comfortabel nautisch leven. Verrekijkers, navigatiekaarten, apparatuur, zeilkleding, onbreekbare serviezen, wijnglazen etc. ARC Marine staat wereldwijd bekend om de teakhouten bakjes en andere teak bootaccessoires waarmee u alle spullen overzichtelijk, zeevast en stijlvol opbergt. Teakhouten bekerhouders voor in de kuip en kajuit, teak opbergbakjes voor pennen en passers en andere handige houten accessoires voor de badkamer en kombuis. 

Badkameraccessoires van hout

De kleine badkamer aan boord vraagt om handige teak badkameraccessoires waarin alles overzichtelijk en zeevast kan worden opgeborgen. Zoals een toiletrolhouder, handdoekring, tandenborstelhouder, zeepdispenser en medicijnkastje. Bij ARC Marine vindt u houten badkameraccessoires die aan boord én thuis goed van pas komen. Met de nautische handdoeken en vloermatten kleedt u ook de rest van de badkamer maritiem aan. 

Scheepsinstrumenten van Barigo

Een mooie set chroomkleurige of messing scheepsinstrumenten geeft uw boot net een beetje extra glans. Bij ARC Marine vindt u scheepsklokken, barometers en hygrometers van het Duitse merk Barigo. Maar waar worden scheepsinstrumenten eigenlijk voor gebruikt?

  • Barometer: een scheepsbarometer geeft antwoord op de vraag: Wat voor weer wordt het vandaag? Een barometer meet de luchtdruk. Hoe hoger de luchtdruk, hoe mooier het weer.
  • Hygrometer: een hygrometer meet de vochtigheid in de lucht.
  • Scheepsklok: scheepsklokken heb je in vele varianten, van een klassieke messing klok tot een moderne mat-chromen klok.

Wilt u iemand een scheepsklok cadeau doen? De scheepsinstrumenten worden geleverd in een luxe giftbox. Bestel uw barometer, hygrometer en scheepsklok online bij ARC Marine.

Onbreekbaar servies en glaswerk van Marine Business

Na een lange vaartocht is niets zo smakelijk als een simpele en stevige maaltijd, geserveerd op nautisch servies. ARC Marine is de officiële dealer van de bekende Marine Business-serviezen. Deze serviezen zijn onbreekbaar en hebben een nautisch tintje. Naast melamine borden zijn er ook onbreekbare glazen, waaronder Tritan wijnglazen die niet van echt glas te onderscheiden zijn. De keukendoeken van Elias maken de nautische look in de kombuis compleet. Deze thee- en handdoeken zijn in vele - nautische - varianten verkrijgbaar.

Dekbedovertrekken en hoeslakens voor op de boot

Het zachte getik van de stagen, het geluid van klotsend water en de rustgevende deining zorgen ervoor dat u in een diepe slaap valt. Slapen aan boord is heerlijk. Zeker wanneer het bed opgemaakt is met nautisch bedlinnen. Marine Business heeft een prachtige beddengoedcollectie, gevuld met dekbedovertrekken, hoeslakens, plaids en meer. De hoeslakens zijn in verschillende afmetingen verkrijgbaar, bij uitstek geschikt voor de afwijkende maten van bootmatrassen. Ook een hoeslaken voor in de punt van een boot, vindt u bij ARC Marine.

Maritieme sierkussens, deurmatten & tassen

Op zoek naar losse bootkussens voor op de sloep? Nautische sierkussens voor in de kuip? Of een handig railingkussen? ARC Marine maakt het comfortabel aan boord dankzij de grote collectie bootkussens, waaronder veel outdoor-kussens die bestand zijn tegen regen- en spatwater. De railingkussens van Marine Business kunt u vastbinden aan – jawel - de railing zodat deze niet van boord kunnen waaien. Ook voor nautische deurmatten, strandtassen en picknickmanden zit u hier goed.

Kortom: alles voor de boot bestelt u eenvoudig online in onze webshop.