Proppen

Teak proppen voor het vullen van schroefgaten

Teak proppen worden gebruikt om schroefgaten in teakhout zo goed als onzichtbaar weg te werken. ARC Marine levert deze proppen wereldwijd. We hebben ze in verschillende maten en verpakkingsgroottes. Welke maat u nodig heeft, hangt af van de grootte van het schroefgat. 

3 artikelen

ARC teak proppen

Bij ARC Marine vindt u kwalitatief teakhout voor de boot. Niet alleen teak meubels, maar ook teak profielen, roosters en proppen voor de afwerking van uw boot. De proppen zijn bedoeld om schroefgaten in teakhout weg te werken. Bijvoorbeeld voor het subtiel wegwerken van de schroefgaten in onze handgrepen. Doordat ze van massief teak zijn gemaakt, vallen ze naadloos weg in het oppervlak. Het monteren van proppen doet u als volgt: doe een druppeltje lijm in het schroefgat, sla met een zachte hamer de prop in het gat en gebruik tot slot een beitel en hamer om de kop van de prop af te slaan. U heeft de keuze uit de volgende maten en verpakkingsgroottes:

  • Teak proppen 100 stuks: u kunt kiezen uit de volgende maten: 6 mm, 8 mm, 10 mm, 12 mm, 15 mm en 1/2 inch.
  • Teak proppen mix 50 stuks: dit is een mix van verschillende proppen: 15x 6 mm, 15x 8 mm en 20x 10 mm.
  • Teak proppen 1000 stuks: hier kunt u even mee vooruit! U heeft de keuze uit 8, 10, 12 of 15 mm proppen.

De proppen zijn vaak uit voorraad leverbaar waardoor we ze dezelfde dag nog kunnen versturen. Uiteraard bent u ook welkom bij een dealer in de buurt

ARC Marine: the very best in teak & more

Wanneer u op zoek bent naar teakhout voor de boot, dan moet u bij ARC Marine zijn. Vanuit ons magazijn in Lelystad leveren wij wereldwijd kwalitatieve teakhouten bootaccessoires, meubels en afwerkprofielen om uw boot volledig met teak uit te rusten. U kunt al onze producten online bestellen in onze webshop of bij een dealer in de buurt.