Blokroosters

Teak blokroosters voor de boot

Blokroosters geven uw boot een nautische uitstraling. Daarnaast zijn ze bijzonder functioneel. De roosters voeren namelijk overtollig water af waardoor ze op meerdere plekken van pas komen. Bijvoorbeeld in de douchecabine, maar ook in de kuip of als zwemplateau. ARC Marine heeft kant-en-klare blokroosters en blokroosters die u zelf kunt maken.

9 artikelen

Ronde, vierkante of langwerpige teak blokroosters

Wanneer u op zoek bent naar teakhout voor de boot, dan moet u bij ARC Marine zijn. Naast teak meubels en accessoires leveren we teak afwerkprofielen, louvredeuren, trappen en meer producten om uw boot tot in detail met teak af te werken. Onze teak blokroosters worden gebruikt door scheepswerven en particulieren om onder andere zwemplateaus, loopplanken, doucheroosters en kuiproosters van te maken. Wij hebben de roosters in verschillende vormen en maten; rond, vierkant en langwerpig. De langwerpige roosters worden vaak gebruikt voor het maken van loopplanken en de ronde en vierkante blokroosters zijn ideaal in de badkamer. In ons assortiment vindt u ook een blokrooster van 120x80 cm die u zelf op maat kunt zagen. Een andere optie is een zelfbouw-blokrooster.

Teak blokrooster op maat

Met de teak profielen van ARC Marine kunt u eenvoudig zelf een blokrooster op maat maken. U heeft daar verschillende profielen voor nodig: een blokroosterprofiel, een rechthoekig profiel en een randprofiel. Deze kunt u op maat zagen en als een puzzel in elkaar leggen. De standaard lengte van elk profiel is 122 cm, maar we hebben ook een profiel van 180 cm. De teak profielen zijn in drie verschillende afmetingen verkrijgbaar, 12x12 mm, 18x18 mm en 24x24 mm. Zo’n blokrooster op maat is ideaal om bijvoorbeeld een zwemplateau van te maken. 

Teakhout voor de boot online kopen

ARC Marine staat bekend om de grote collectie teakhouten producten voor de boot. Ons teak is van topkwaliteit en wordt wereldwijd gebruikt door scheepswerven en booteigenaren. Bestel uw teak accessoires, afwerkprofielen en blokroosters in onze online watersportwinkel of ga langs bij een van onze dealers.