Handgrepen

Handgrepen voor de boot

Om de veiligheid aan boord te waarborgen is het essentieel om een handgreep op de boot te monteren. ARC Marine levert handrelingen aan de internationale watersportmarkt. We hebben een divers aanbod van chroom, messing en teak handgrepen in diverse maten.

6 artikelen

Teak handgrepen

We hebben een divers aanbod van teak handgrepen voor de boot met mooie afgeronde randen.

Wilt u oude teak handgrepen vervangen? De kans is groot dat uw oude grepen dezelfde afmeting hebben als onze teak handgrepen waardoor u dezelfde schroefgaten kunt gebruiken. U bevestigt de reling van onderaf zodat u aan de bovenkant geen schroefgaten ziet. De klassieke railing hebben we in 1- tot 10-greeps uitvoering. Wanneer montage van onderaf niet mogelijk is, hebben we een alternatief. Deze grepen monteert u van bovenaf en de schroefgaten kunt u vullen met de bijgeleverde teak proppen. Teak proppen zijn ook los verkrijgbaar. Monteer handgrepen bij de kajuittrap, gangboorden en opstapjes zodat u en uw gasten voldoende houvast hebben.

Messing of chromen handgrepen

Naast de teak handgrepen, hebben wij messing en chromen tussenstukken en eindstukken die u met een touw aan elkaar kunt verbinden. Op die manier creëert u een stijlvolle houvast langs de loopplank of trap. Onze verchroomde messing handgreep is een stijlvol alternatief voor een RVS handgreep. Ook onze messing handgrepen kunt u overal aan boord monteren om de veiligheid te waarborgen tijdens het varen.

Handgreep voor de boot kopen?

U vindt onze producten bij een watersportwinkel in de buurt en in onze webshop. Vanuit ons grote magazijn in Lelystad kunnen wij bijna al onze producten uit voorraad leveren zodat u ze binnen twee werkdagen in huis heeft. Heeft u nog vragen over de handgrepen of een ander product? Neem gerust contact met ons op of met uw watersportdealer.