Barigo: stijlvolle scheepsklokken

ARC Marine is sinds een aantal jaar dealer van Barigo. Dit Duitse kwaliteitsmerk heeft een ruim assortiment stijlvolle scheepsinstrumenten. Van klassieke messing scheepsklok tot moderne chromen barometer. Met een scheepsklokken-set van Barigo aan de wand krijgt uw kajuit direct een luxe look.

Barigo scheepsklok

Op zoek naar een scheepsklok?

Wat voor weer wordt het? Wat is de temperatuur? Hoe hoog is de luchtvochtigheid? Barigo weet het. Sinds 1926 is Barigo specialist op het gebied van scheepsinstrumenten en hoogtemeters. De scheepsinstrumenten van dit Duitse merk staan wereldwijd bekend om de kwaliteit en nauwkeurigheid. Buiten dat ze zeer praktisch zijn, hebben ze een bijzonder stijlvol design.

Nieuw in de collectie van Barigo

In 2019 is de scheepsklokken-collectie van Barigo uitgebreid met een moderne baro-/thermo-/hygrometer en een bijpassende quartz klok. Beide in vernikkeld messing uitvoering en met witte wijzerplaten. De klokken worden geleverd met een ophangsysteem waarmee ze aan de wand kunnen worden bevestigd. De baro-/thermo-/hygrometer en de quartz klok zijn ook verkrijgbaar met een zwarte wijzerplaat.

Cadeau voor een watersporter

De scheepsklokken van Barigo worden geleverd in een luxe giftbox. Dus wilt u een watersporter een bijzonder cadeau geven? Bestel een Barigo scheepsklok online bij ARC Marine.

Bekijk hier de hele Barigo collectie