Welkom aan boord! Deurmatten voor op de boot

Een warm welkom voor gasten aan boord maar ook een schone boot dankzij een stijlvolle nautische bootmat. In het assortiment van ARC Marine vindt u de leukste deur- en dekmatten speciaal voor op de boot. We hebben een grote collectie maritieme deurmatten voor op een zeilboot of motorboot van het merk Marine Business en van ons eigen merk ARC Marine.

Nautische deurmatten

Nieuwe collectie Marine Business bootmatten in 2022

Aan de deurmatten collectie van Marine Business zijn nieuwe modellen toegevoegd. Voor deze hoogwaardige bootmatten geldt een garantie van 3 jaar.

ARC Marine droogloopmatten voor aan boord

Verwelkom gasten aan boord in stijl! Dat lukt zeker met een donkerblauwe antislip deurmat van ons eigen merk ARC Marine. De bovenkant van de droogloopmat is gemaakt van sneldrogend, UV-bestendig materiaal en is zacht voor de voeten. De mat heeft een nautische print met anker en windroos in de kleur lichtblauw. Dankzij de antislip blijft de mat altijd goed op zijn plek liggen. De deurmat is 40 cm breed en 60 cm lang. Deze bootmat is ook verkrijgbaar in de kleur zwart.

Nooit uitglijden dankzij een anti-slip deurmat

Deze stijlvolle deurmatten zijn stuk voor stuk gemaakt van hoogwaardig, sneldrogend tapijt dat ultrabestendig is tegen zonlicht. De deurmat behoudt hierdoor zijn kleur en is daarom ideaal voor gebruik aan boord van een boot. Alle deurmatten hebben anti-slip aan de onderkant zodat de mat niet kan wegglijden.

Hier vindt u een overzicht van alle nautische deurmatten voor op de boot in de collectie van ARC Marine.

Welkom aan boord! Deurmatten voor op de boot
Welkom aan boord! Deurmatten voor op de boot