Watersportseizoen 2023: nieuwe nautische accessoires van Marine Business

De collectie nautische accessoires van Marine Business is voor het watersportseizoen van 2023 flink uitgebreid! Het Spaanse Marine Business werd in 1985 opgericht in Barcelona. Het bedrijf ontwerpt en maakt praktische en luxe nautische accessoires die het comfort aan boord van een boot flink verhogen. Bestseller is de grote collectie onbreekbaar servies van Marine Business. Dit onbreekbare bootservies is bijna niet van echt aardewerk en glas te onderscheiden! Ook de kleurrijke collectie waterproof sierkussens, winddichte asbakken en antislip bootmatten zijn populair. 

Marine Business waterdichte sierkussens 2023

Marine Business: voor op de boot, camping of gewoon thuis

De nautische accessoires en producten van Marine Business voor watersporters zijn handig en decoratief voor aan boord van een zeilboot of motorboot. Aan dek, in de kajuit of kuip maar ook heel praktisch op reis of vakantie in een tent, caravan of camper op de camping. Of gewoon thuis: in de badkamer, keuken of slaapkamer!

Watersportseizoen 2023: nieuwe collectie waterproof bootkussens in vier kleuren

Waterproof bootkussens die tegen een stootje kunnen zijn ideaal voor gebruik aan boord van een boot zoals een sloep, open motorboot of zeilboot. Met de decoratieve waterproof buitenkussens van Marine Business verander je in een handomdraai de sfeer in de kuip! Zo heeft Marine Business een mooie collectie van stoere vierkante waterproof buitenkussens van 40 x 40 cm voorzien van stevig decoratief touw. Dit nautische touw kun je aan de reling of rand van de boot vastmaken zodat de kussens niet overboord vallen. Deze bootkussens worden per set van twee geleverd en zijn verkrijgbaar in zes kleuren: zand, beige, bruin, aqua, navy blauw en grijs. In 2023 wordt deze populaire collectie buitenkussens uitgebreid met vier nieuwe designs: geblokte waterdichte kussens in vier tinten.

Nieuwe collectie Marine Business bootmatten in 2023

Een warm welkom voor gasten aan boord maar ook een schone boot dankzij een praktische en stijlvolle nautische bootmat. Ook aan de Marine Business bootmatten collectie voor het vaarseizoen van 2023 zijn nieuwe modellen en kleuren in verschillende formaten toegevoegd. Deze stijlvolle deurmatten zijn stuk voor stuk gemaakt van hoogwaardig, sneldrogend tapijt dat ultrabestendig is tegen zonlicht. De deurmat behoudt hierdoor zijn kleur en is daarom ideaal voor gebruik aan boord van een boot. Alle deurmatten hebben antislip aan de onderkant zodat de mat niet kan wegglijden. Denk bijvoorbeeld aan een bootmat die je bij de zwemtrap neerlegt om uitglijden te voorkomen. Er zijn nu ook bootmatten gemaakt van kunststof voor gebruik binnenshuis. Bijvoorbeeld in de kajuit en kombuis zodat de (teakhouten) vloer veilig beschermd is tegen spetters.

Winddichte outdoor asbakken met antislip in vier nieuwe kleuren

Ook ideaal voor aan boord zijn de roestvrijstalen en winddichte asbakken van Marine Business. Deze outdoor asbakken zijn speciaal ontworpen voor gebruik buiten. Dat kan op de boot zijn maar bijvoorbeeld ook in de tuin op het terras! De deksel van de asbak is winddicht en gemaakt van sterk roestvrij staal waardoor as niet uit de asbak waait. Zo blijft de boot schoon! De kunstleren stof is bedrukt met een decoratieve windroos. De asbak is extra verzwaard zodat de asbak onder alle omstandigheden stabiel blijft staan. Antislip aan de onderkant voorkomt verschuiven op tafel of andere oppervlakken. De Marine Business outdoor asbakken waren al verkrijgbaar in vijf verschillende kleuren kunstleer en twee verschillenden kleuren suède. De collectie winddichte asbakken wordt in 2023 uitgebreid met vier nieuwe kleuren: wit, zwart, beige en bruin.

De nieuwe collectie van Marine Business voor het watersportseizoen van 2023 is leverbaar vanaf eind 2022. Voor vragen en meer informatie kun je contact opnemen met Floortje Wijma.

Watersportseizoen 2023: nieuwe nautische accessoires van Marine Business
Marine Business bootmat 1 nieuw 2023
Marine Business winddichte asbakken nieuw 2023