Flextrash: duurzame prullenbakken voor onderweg

De Flextrash is een duurzame prullenbak die je heel makkelijk overal kunt ophangen. De ideale outdoor prullenbak! Geen losse vuilniszakken meer maar een stijlvolle en duurzame Flextrash! Het bijzondere is dat deze handige stoffen prullenbak is gemaakt van gerecyclede plastic flessen. De trashbags, biologisch afbreekbare afvalzakken, van Flextrash zijn gemaakt van PLA. Dit is een grondstof die wordt gewonnen uit mais of suikerriet dus heel vriendelijk voor het milieu!

Flextrash: duurzame prullenbakken voor onderweg

De Flextrash prullenbakken

De Flextrash prullenbak is verkrijgbaar in verschillende kleuren en drie maten:

  • Small: inhoud 3 liter
  • Medium: inhoud 5 liter
  • Large: inhoud 9 liter

Deze stijlvolle prullenbak kun je nagenoeg overal bevestigen. De coverbag buitenzak van de Flextrack prullenbak is gemaakt van gerecyclede petflessen en is wasbaar in de wasmachine op 40 graden. Dankzij de handige rits aan de zijkant van de buitenzak kun je een volle binnenzak eenvoudig en snel legen. Wil je de Flextrash even niet meer gebruiken? Omdat de prullenbak gemaakt is van stof, vouw je ‘m op tot een klein pakketje dat je makkelijk kunt opbergen.

Een Flextrash prullenbak wordt standaard geleverd met één biologische afvalzak.

Flextrash clips en houders: overal ophangen

Met behulp van de verschillende soorten Flextrash clips zoals de vacuclip, tafelclip en wallmount wandbevestiging kun je de prullenbak zo goed als overal ophangen. Daarom is de Flextrash prullenbak uitermate geschikt voor gebruik op de boot, camping of in de auto maar ook op kantoor of gewoon thuis. De ideale outdoor prullenbak. Geen losse vuilniszakken meer maar een stijlvolle en duurzame Flextrash!

  • Vacuclip: door middel van de vacuclip zuignap kun je de Flextrash eenvoudig bevestigen op alle gladde oppervlakken en ook weer makkelijk verplaatsen. De perfecte afval oplossing waar je ook bent! Perfect voor badkamers, ruiten, boot polyester of de buitenkant van een koelkast of camper. Let op! De vacuclip plakt niet op gelamineerde hout oppervlakken. Kies dan voor de wallmount wanbevestiging.
  • Tafelclip: hiermee kun je de Flextrash bevestigen aan elke tafel of bureau met een breedte tussen de 10 mm en 40 mm. Handig voor de tuintafel, tijden het kamperen, op kantoor of gewoon in je eetkamer thuis. Ook perfect voor alle modellen TESLA auto’s. Klem de tafelclip in het middenconsole op de achterbank, zo blijft je auto opgeruimd & netjes.
  • Wallmount wandbevestiging: voor bevestiging van de Flextrash prullenbak op de muur met de bijgeleverde 3M tape of schroeven. Ook ideaal voor keukenkastjes, de boot, badkamer, caravan of b De mogelijkheden zijn eindeloos! In de Wallmount set vind je 1x Wallmount, 2x schroeven en pluggen, 1x 3M tape. Wij adviseren de 3M tape alleen voor de Flextrash small 3 liter prullenbakken te gebruiken. Geen glad oppervlak voor de tape? Dit is de oplossing: klik de twee delen van de Wallmount los en schroef vast aan de muur voor een sterke bevestiging.

Kijk hier voor een overzicht van alle Flextrash prullenbakken.