Handgrepen

Teak handgrepen en -relingen voor de boot

Om de veiligheid aan boord te waarborgen is het monteren van handgrepen essentieel. ARC Marine levert teak handrelingen en -grepen aan de internationale watersportmarkt. We hebben een divers aanbod van 1- tot 10-greeps teak handrailingen met mooie afgeronde randen. 

5 artikelen

Teak handrelingen of handgrepen monteren

Wilt u oude teak handgrepen vervangen? De kans is groot dat uw oude grepen dezelfde afmeting hebben als onze teak handgrepen waardoor u dezelfde schroefgaten kunt gebruiken. U bevestigt de reling van onderaf zodat u aan de bovenkant geen schroefgaten ziet. De klassieke railing hebben we in 1- tot 10-greeps uitvoering. Wanneer montage van onderaf niet mogelijk is, hebben we een alternatief. Deze grepen monteert u van bovenaf en de schroefgaten kunt u vullen met de bijgeleverde teak proppen. Teak proppen zijn ook los verkrijgbaar. Monteer handgrepen bij de kajuittrap, gangboorden en opstapjes zodat u en uw gasten voldoende houvast hebben.

Messing of chromen handgrepen

Naast de teak handgrepen, hebben wij messing en chromen tussenstukken en eindstukken die u met een touw aan elkaar kunt verbinden. Op die manier creëert u een stijlvolle houvast langs de loopplank of trap. Onze verchroomde messing handgreep is een stijlvol alternatief voor een RVS handgreep. Ook onze messing handgrepen kunt u overal aan boord monteren om de veiligheid te waarborgen tijdens het varen.

ARC Marine: teak & meer

Van teak meubels en accessoires tot afwerkprofielen en handrailingen. Wij hebben alles om uw boot volledig met teak af te werken. U vindt onze producten bij een watersportwinkel in de buurt en in onze webshop. Vanuit ons grote magazijn in Lelystad kunnen wij bijna al onze producten uit voorraad leveren zodat u ze binnen twee werkdagen in huis heeft. Heeft u nog vragen over de teak handgrepen of een ander product? Neem gerust contact met ons op of met uw watersportdealer.